Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat al deputatului Radu Tuhuț: Relansarea proiectului voucherelor de vacanță reprezintă relansarea turismului românesc

Publicat

În Camera Deputaților am susținut o declarație politică referitoare la relansarea proiectului privind acordarea voucherelor de vacanță, care nu reprezintă doar o reușită a Partidului Social Democrat în cadrul coaliției sau a guvernării, ci este o reușită în primul rând a turismului românesc.

Voucherele de vacanță au ajuns deja la o parte dintre salariați, iar acest lucru reprezintă pentru turismul românesc și industria HoReCa o adevărată ”gură de oxigen”. Acest proiect vine în sprijinul antreprenorilor din turism cât și în ajutorul micilor întreprinzători, a proprietarilor de pensiuni sau chiar a agroturismului românesc.

Începând cu acest an, voucherele de vacanță vor putea fi acordate și în sistemul privat, cu multiple beneficii pentru antreprenorii care vor decide să acorde acest tip de facilități propriilor angajați.

Ca fost primar al unei localități din Munții Apuseni, o zona cu un potențial turistic imens, și din postura de deputat ales al județului Alba, salut determinarea tuturor celor care au pus umărul la relansarea acestui proiect în timp util pentru acordarea facilităților înaintea vacanței de Sfintele Sărbători Pascale.

Din Parlamentul României, în contextul acordării primelor vouchere de vacanță în acest an, am lansat tuturor românilor invitația de a vizita obiectivele turistice și locurile minunate din județul Alba.

Pe lângă oameni binevoitori, la tot pasul, și peisaje de poveste, în mai multe zone ale județului, românii se pot bucura la noi în județ de spiritul autentic românesc, de esența unității, de istorie, cultură, drumeții și natură, chei, peșteri, cascade, cetăți de poveste și mănăstiri frumoase!

Susțin antreprenorii din turism, susțin micii întreprinzători, susțin proprietarii de pensiuni și pe cei care fac agroturism de calitate!

Cu respect pentru locuitorii județului Alba,

Deputat PSD Radu Marcel Tuhuț

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax