Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat al primarului din Baia de Arieș, Traian Pandor: Florin Roman ne-a ajutat concret atunci când i-am cerut sprijinul

Publicat

Primarul din Baia de Arieș, Traian Pandor, a transmis un mesaj de susținere pentru deputatul de Alba, Florin Roman, care va deschide lista PNL la Camera Deputaților.

Acesta spune că Roman i-a ajutat pe locuitorii orașului pe care îl conduce prin amendarea legii cu privire la pensionarea anticipată cu 2 ani a celor care locuiesc în zonele miniere poluate.

Mesajul primarului din Baia de Arieș:

”Domnule deputat Roman, noi cei din Apuseni, de ce nu suntem cuprinși în legea în care ne putem pensiona cu doi ani mai devreme, că și la noi în zonele miniere a fost poluare? Aceata a fost întrebarea mea pentru Florin Roman!

Mi-a răspuns cu fermitate și încredere: Traiane, o rezolv! Și în două săptămâni amendamentul lui a devenit litera de lege.

Iar astăzi, locuitorii din Baia de Arieș, Lupșa, Abrud, Roșia Montană și pe o raza de 8 km de aceste localități,oamenii se pot pensiona mai repede, fără a suporta penalități. Florin Roman ne-a ajutat atunci când i-am cerut sprijinul. Concret, nu prin povești!

Este din punctul meu de vedere, nu doar cel mai luptător, ci și cel mai performant parlamentar. Eu îl voi susține cu toată determinarea și va îndemn sa îl sustinem pentru că vom câștiga împreună un deputat, care luptă pentru Baia de Arieș și pentru Apuseni”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax