Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat al senatorului Călin Matieș: Sute de oameni noi în PSD Alba Iulia

Publicat

În ultimele săptămâni PSD Alba Iulia s-a întărit cu sute de oameni noi, majoritatea tineri, care nu au mai făcut politică, în timp de PNL Alba devine “cimitirul politic” al județului.

PSD Alba Iulia dorește să clădească o organizație a oamenilor onești și valoroși din Municipiu, profesioniști în toate domeniile de activitate, nu partidul ”vedetelor expirate”, lipsite de conduită morală, care fac politică din interese personale, obscure.

După ce au preluat oameni de la partidului lui Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, persoane de la USR care au ocupat funcții publice fără studii de specialitate, mai lipsește ca Pleșa să revină în PNL, văzând că barca USR se scufundă.

Liberalii din Alba Iulia, în lipsa unor persoane în care populația să aibă încredere, sunt din păcate tratați cu dispreț de niște lideri fără morală.

Astăzi, PSD Alba Iulia a avut o nouă ședință în cadrul căreia s-au dezbătut subiecte de actualitate și au fost validați noi membri.

Aceștia s-au înscris în PSD Alba Iulia din convingerea că împreună, uniți, cu proiecte serioase și sănătoase, cu un program de guvernare locală coerent, se poate câștiga încrederea albaiulienilor, iar apoi vor avea ocazia să scrie istorie pentru Alba Iulia.

“În cele 4 luni, de când am preluat organizația municipală, au venit alături de noi peste 350 de membri care nu au mai făcut până acum politică.

Aceștia fac echipă bună cu membrii cu experiență, care sunt de ani buni alături de partid. Mulțumesc, cu această ocazie, coordonatorilor de zone și președințiilor de organizații locale pentru implicare!

Candidatura mea la Primăria Alba Iulia face ca oameni noi să se implice în viața politică. Aceștia s-au înscris în PSD Alba Iulia din dorința unei schimbări reale și în contextul în care în ultimii ani nu am mai văzut niciun mare proiect care să schimbe în bine viața albaiulienilor!

Îi invit alături de noi pe toți cei care vor o schimbare reală, care pun pe primul loc Alba Iulia și care doresc să construiască împreună cu noi un proiect de guvernare locală pentru Municipiu” a explicat președintele PSD Alba Iulia, senatorul Călin Matieș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 23.09.2022 at 13:33

    Tinerii care s-au înscris în PSD fac echipă cu membrii cu experienţă. Păi am văzut experienţa celor batrâni, n-au câştigat în Alba niciodată. Ce să împărtăşescă tinerilor, cheia insuccesului ?

  2. Rbk

    duminică, 25.09.2022 at 20:10

    De unde sa invete tinerii toate smecheriile,daca nu de la cei cu experienta.Oare de ce nu candideaza la Santimbru, unde este „Vestita pita”, ca poate ar castiga.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax