Connect with us
Publicitate

POLITICA

Comunicat: Alături de primarul Dan Cosmin Opruţa şi viceprimarul Daniel Sânzâiană. Comuna Meteş merge înainte sub săgeata PNL

Publicat

Locuitorii Comunei Meteş au demonstrat la alegerile din anul 2016 că au demnitate, responsabilitate şi grijă pentru viitorul lor, alegând un primar liberal, pe Dan Cosmin Opruţa, care a făcut echipă foarte bună cu viceprimarul liberal, Daniel Sânzâiană. Cei patru ani de mandat care au trecut au lăsat în urmă rezultate clare, vizibile, care dovedesc o administraţie eficientă şi îndreptată spre cetăţean.

Acest lucru deranjează însă „găştile” formate la nivelul Comunei Meteş, care îşi desfăşurau nestingherite afacerile, până în anul 2016, uitând de interesul oamenilor.

Fostul primar, aterizat între timp la PSD, după ce a trecut prin mai multe bărci pe care a reuşit să le scufunde cu tot cu încrederea primită la nivel local, nu poate fi validat la aceste alegeri şi minte atât direct, cât şi pe reţelele de socializare, încercând să atragă voturi care vor folosi doar partidului roşu în care şi-a găsit acum un loc călduţ.

Acesta a reuşit chiar să îşi interpună un „copil de casă” la USR, partid care se vrea cu idei noi, dar cu oameni şi cu obiceiuri vechi. Candidatul USR a lansat în mediul online mai multe filmuleţe în care pune în ipostaze dificile oameni în vârstă, singuri, neobişnuiţi cu acest gen de discuţie, pe care îi îndeamnă să nege ceea ce s-a făcut bine în Comuna Meteş.

În sfârşit, Pro România a găsit un fost angajat al Primăriei Comunei Meteş, virat de la PSD, care fusese preocupat mai mult de satisfacerea intereselor personale şi a afacerilor sale decât de activitatea la instituţia noastră.

Această alianţă nefirească, ce este compusă din personaje care se sprijină reciproc, încearcă să pună mâna pe Primăria Comunei Meteş, pentru o arunca înapoi în timp, acolo unde o cer interesele lor meschine.

Am mizat la alegerile din 2016 pe dorinţa de mai bine, de a merge înainte, de a avea o Primărie deschisă către cetăţeni. Am realizat, împreună cu echipa PNL şi cu sprijinul preşedintelui CJ Alba, Ion Dumitrel, o parte din ceea ce ne-am propus şi mai avem mult de lurcu pentru a aduce comuna noastră la standarde civilizate, aolo unde îi este locul.

Pentru noi, finalul acestei campanii electorale înseamnă pregătirea secţiilor de vot, a buletinelor de vot, luarea măsurilor care se impun pentru ca sănătatea dumneavoastră, a alegătorilor şi buna desfăşurare a scrutinului să fie fără cusur. Pentru ceilalţi candidaţi, înseamnă câteva zile în plus în care pot veni la poarta dumneavoastră cu promisiuni.

Dumneavoastră veţi decide dacă vă bazaţi pe cuvinte deşarte sau pe realizări, dacă o să credeţi în adunături politice sau într-o echipă constructivă. Nu vă irosiţi votul, sunt în joc următorii patru ani, într-o perioadă destul de tulbure, în care orice derapaj poate aduce probleme serioase la nivelul comunei.

Ne cunoaşteţi, am demonstrat că luptăm pentru Comuna Meteş şi pentru viitorul ei. Aţi citit şi dezbătut proiectele noastre pentru viitorii patru ani, dar şi, realizările noastre din primii patru ani de mandat. Acum, pentru noi urmează votul încrederii. Haideţi să mergem împreună mai departe, spre o comună aşa cum ne-o dorim, bazată pe încredere, nu pe teroare, ameninţare sau viclenie.

Comuna Meteş are viitor alături de Partidul Naţional Liberal!

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax