Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Alianța 2020 USR PLUS: Haideți la vot! Haideți la referendum!

Publicat

O întrebare sinceră, la final de campanie electorală: alegem oameni cinstiți, pregătiți și cu experiență, care și-au construit carierele prin învățătură și muncă? Sau mergem, în continuare, cu anonimi, oameni cu pile, care și-au construit carierele prin partid și studiile prin fabricile de diplome?

Lupta anticorupție nu trebuie oprită. Acest Parlament trebuie să primească un mesaj clar din partea cetățenilor, că ceea ce fac de doi ani nu îi reprezintă și nu face bine țării.

Vino pe drumul celor cinstiți și competenți! Votează-i pe singurii care nu au făcut niciodată înțelegeri cu PSD. Votează Alianța 2020 USR PLUS, poziția 2 pe buletinul de vot! Votează DA.

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Alianța 2020 USR PLUS”) și realizat de operatorul economic Atelierul de Internet SRL. Cod unic de identificare: 41190006

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax