Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat Alin Ignat: “Impostura tovarășilor Roman și Dumitrel a dat faliment. Candidatura lui Ponoran pentru Senat, invalidată”

Publicat

Alin Ignat, deputat de Alba: “Impostura tovarășilor Roman și Dumitrel a dat faliment: Candidatura lui Silviu Ponoran pentru Senat, din partea PNL, INVALIDATĂ definitiv de Curtea de Apel”.

”Exact cum am avertizat de multă vreme, planul lui Florinel și Dumitrel de a-l expune și de a-l folosi pe Silviu Ponoran pentru a aduna voturi, ca apoi să scape de el, înlocuindu-l cu bunul lor prieten Claudiu Răcuci, a dat roade.

Doar că mai devreme decât se așteptau. Moții văd acum clar minciuna cuplului distructiv pentru Alba. Și bătaia de joc la adresa unui coleg, primar liberal, care a livrat rezultate partidului zeci de ani.

Acești tovarăși care conduc astăzi PNL Alba nu dau doi bani pe propriii colegi și nu ezită o clipă să îi folosească pentru a-și obține pozițiile lor calde și privilegiile de care nu se mai satură. Imediat de și-au atins scopul îi elimină ca pe o măsea stricată.

Când am plecat din PNL și am arătat practicile securiste ale cuplului Roman-Dumitrel, știam ce vorbesc, iar ce se întâmplă azi cu Silviu Ponoran e doar o confirmare în plus.

Impostura conducătorilor care au dus PNL Alba în derivă iese la iveală și e doar începutul.

Pe 1 decembrie, eliberăm Alba de aroganța și impostura de la vârful PNL.

Cu decență,

Alin Ignat

Deputat de Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Tică

    duminică, 20.10.2024 at 11:54

    Ha,ha,ha,Florinel nu este nașu?

  2. pilu

    duminică, 20.10.2024 at 17:03

    Traseistule, ai uitat cine te-a promovat deputat ? Păcat, ai memorie scurtă şi gura spartă. Cu astea rămâi. Pe dinafară, bineînţeles.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate