Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Beniamin Todosiu, deputat USR: Jos mâinile de pe JUSTIȚIE, PNL şi PSD

Publicat

Noaptea ca hoții” a devenit „Hoție în miezul zilei” pentru noua coaliție PSD – PNL. Visul penalilor din cele două partide de a scăpa de justiție este pus în practică încă de la începutul guvernării hoției. Băieții deștepți din PSD și PNL au început să confiște sistemul de justiție din România și, într-un stil mafiot, au început să „lichideze” magistrații vocali. Dacă nu pot scăpa de dosare, încearcă să scape de cei care instrumentează dosarele!

După demiterea ministrului USR, Stelian Ion, care a dorit introducerea concursurilor corecte pentru selecția procurorilor de rang înalt, a urmat excluderea judecătorului Cristi Dănileț din magistratură. Magistratul a fost executat de CSM pentru câteva postări private pe rețele de socializare. Să nu uităm că judecătorul Dănileț a fost unul dintre cei mai vocali luptători împotriva încercărilor de modificare a legilor justiției din epoca Dragnea. Din păcate, nu este singurul caz de „execuții” a unor magistrați, cazuri similare, însă cu pedepse mai puțin aspre, fiind sesizate în întreaga țară.

Fără o justiție sănătoasă și independentă, ne vom întoarce în timpul baroniadei PSD, când justiția se făcea în biroul șefului de partid.

Practic, această acțiune este un avertisment dat judecătorilor din întreaga țară, care nu vor să se conformeze cu planurile monstruoasei coaliții PNL-PSD, sub înaltul patronaj al Președintelui K.W. Johannis.

În anul 2017 mă aflam în stradă, alături de soția mea, prietenii mei și alte câteva sute de mii de români. Am tras atunci semnalul de alarmă asupra atrocităților produse și o fac și astăzi.

De ce este importanta justiția pentru România? MCV-ul pus pe justiție de către comisia europeană este unul dintre motivele pentru care azi Romani nu este în spațiul Shengen, dar vedem țări precum Croația care ne-o iau înainte. De asemenea, vedem cum și Bulgaria încet dar sigur ne va depăși, ajungând să îndeplinească înaintea României criteriile de aderare în spațiul Schengen.

În calitate de membru al Parlamentului României, trag un semnal de alarmă serios cu privire la derapajele grave care se produc în justiția românească.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Rusinea

    marți, 14.12.2021 at 16:26

    Dar tu, pina acu tacusi ? Cu bani de unde te ingrasasi ?

  2. pilu

    marți, 14.12.2021 at 16:38

    Oare sa aiba vreo legatura aceste fapte reprobabile cu venirea PSD-ului la guvernare ? Se cam leaga si inca bine.

  3. Ion

    miercuri, 15.12.2021 at 01:28

    Pai nu faceai tu tramvai in Alba?
    Pai nu taiai tu pensiile speciale?
    Pai nu voi sunteti aia care ati initiat desfintarea SIJ?

    Ba lasane ca si tu esti exact ca aia pe care ii critici.
    Daca te intreaba cineva de ce ai iesit in strada fac pariu ca nu sti.

    Cum ai ma tupeu sa vi sa critici cat voi ati fost la guvernare? De ce nu ai rezolvat tot ce zici mai sus cand ati fost la butoane?
    Ai impesia ca suntem retardati ? Ca am uitat ca ati foat la guvernare?

    Sa vad eu ce tupeu ai sa iesi pe strada la urmatoarele alegeri si ce o sa zici.

  4. Gelu Stoian

    miercuri, 15.12.2021 at 11:18

    Dle Deputat Todosiu : la-ti UITAT pe Io no Pot Kelemen Hunor-UDMR, Partid Component al GuverNULUI USL DOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax