Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Beniamin Todosiu: PNL trebuie să decidă dacă vrea o guvernare cu reforme, cu USR sau o guvernare populistă, cu PSD

Publicat

Beniamin Todosiu, deputat USR: PNL trebuie să decidă dacă vrea o guvernare cu reforme alături de USR sau o guvernare populistă alături de PSD!

România are nevoie urgent de un Guvern legitim care să aducă stabilitate politică și să implementeze măsurile economice, sociale și sanitare pentru a scoate țara din criză.

Prelungirea acestei perioade, în care președintele Klaus Iohannis și PNL încearcă să găsească susținere politică pentru un nou Guvern, adâncește criza din România.

Soluția nu este un guvern minoritar, pentru că acesta va fi mereu șantajat în Parlament de parlamentarii PSD care vor beneficii și măsuri populiste pentru a câștiga electorat.

România are nevoie de stabilitate și de un Guvern cu puteri depline, iar asta se poate realiza doar cu o majoritate politică dornică să sprijine total pentru îndeplinirea măsurilor din programul de guvernare.

În acest context, PNL trebuie să decidă dacă vrea o guvernare cu reforme alături de USR sau o guvernare populistă alături de PSD! Nu există cale de mijloc, iar Uniunea Salvați România nu va susține un Guvern minoritar, care, în loc să fie axat pe aplicarea unor reforme, va fi disperat să nu supere baronii politici pentru a nu-și pierde susținerea din Parlament.

USR a venit cu soluții serioase și suntem fermi pe poziții în privința reformelor, opririi risipei banilor publici și repararea legilor justiției distruse de PSD în perioada 2016-2019.

USR este dispus să intre la guvernare și să continue reformele începute, însă pentru asta vrem să știm că avem un partener serios, dispus să pună în aplicare ceea ce a promis românilor la ultimele alegeri.

PNL trebuie să nu uite că, la alegerile din 2020, românii au votat pentru o guvernare orientată spre dreapta, iar decizia lor trebuie respectată. În caz contrar, soluția democratică ar putea fi reîntoarcerea la votul românilor prin alegeri anticipate.

NU sunt unul dintre cei care clamează că alegerile anticipate sunt o soluție și sunt conștient că un scrutin ar arunca, pentru alte câteva luni, România în haos politic.

În acest context, cred că fiecare dintre noi, cei care facem parte din Parlamentul României, ar trebui să fim responsabili și să încercăm să venim cu soluții pentru a scoate România din criză.

Este o criză multiplă, fără precedent, care se manifestă în domeniul sanitar prin creșterea efectelor pandemiei, dar și în zona social-economică prin explozia prețurilor la energie, carburanți și produse esențiale.

Faptele noastre din această perioadă vor influența ireversibil viitorul României”.

Beniamin Todosiu, deputat USR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    marți, 26.10.2021 at 14:03

    PNL a decis demult,suntem pe calea cea mai proasta si asa vom merge, pe cea batatorita de Catu. Si acum sa-l vedem pe ”desteptul’ Roman, ca am auzit ca preia economia. Spor la treaba, daca crezi ca ai treaba !

  2. Rusinea

    marți, 26.10.2021 at 17:19

    Tara sa saturat de asa zisii liberali. Asteotam un nou 30 Decembrie sa scapam de dictatorii mai prosti decat Ceausescu ! Valea pina mai e timp !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax