Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat, Bogdan Lazar, ALDE Alba: A început lupta pentru eliminarea taxelor și impozitelor pentru firmele grav afectate!

Publicat

Bogdan Lazar, candidantul ALDE pentru fotoliul de primar al Municipiului Alba Iulia a declarat într-un comunicat de presă, că proiectul său pentru susținerea mediului privat merge mai departe. Mai mult, acesta îl felicită pe Voicu Paul pentru interesul aratat față de proiectul pe care Lazăr îl susține. 

Bogdan Lazăr: ” După cum am promis, proiectul meu de susținere a mediului privat din Alba Iulia merge mai departe. Astfel, încă din data 28 mai cererea pentru acest proiect a fost înregistrată la Primăria Alba Iulia (Nr.înreg.51713/28.05.2020).

Deși credeam că viceprimarul cu aere de primar Paul Voicu este ancorat puternic în mentalitățile comunistoide și calat exclusiv numai pe propria imagine, trebuie să recunosc public că am fost extrem de surprins. Proiectul meu de a sprijini mediul de afaceri din Alba Iulia a fost extrem de bine primit.

Mai mult, în ultima ședință de Consiliu Local din data de 30 mai (deci la 2 zile distanță de la depunerea proiectului și aproape o săptămână de când am anunțat public), viceprimarul Paul Voicu a ținut să menționeze nu doar că într-adevăr mediul de afaceri trebuie sprijinit, ci și că va veni alături și va fi co-inițiator al acestui proiect atât de necesar pentru întreg mediul privat din Alba Iulia, grav afectat de pandemie.

Jos pălăria, dl Voicu. Măcar acum, pe final de intermediar, chiar începeți să faceți și ceea ce este chiar necesar!

Sunt ferm și decis ca acest proiect să fie dus la bun sfârșit și aștept ca de acum aparatul de specialitate al Primăriei Alba Iulia să își respecte prevederile legale conform Codului Administrativ și să începem de urgență transpunerea în termeni legali ai acestui AJUTOR imens de care mediul privat din Alba Iulia are URGENTĂ NEVOIE.

În acest sens, voi depune ZILNIC dacă este cazul câte o solicitare la Primăria Alba Iulia și voi protesta activ în fața instituției, doar să le reamintesc celor care sunt plătiți din bani publici că, de fapt, mediul privat este cel care le asigură și lor salariile.

Iar ACUM mediul privat este în criză și strigă după ajutor! Împreună vom reuși!

Lazăr Ioan Bogdan – primarul unei noi generații”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 03.06.2020 at 18:06

    Si pe tine te impinge ta’tu de la spate ca pe Medrea ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax