Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Bogdan Lazăr (ALDE): D-le Pleșa, când ați donat ultima oară? Plasma înseamnă viață!

Publicat

Departe de mine gândul de a mă transforma tocmai eu in avocatul apărării, dar vreau să vă întreb, dl-e Pleșa sau D-le Teodosiu: când ați donat ultima oară sânge? Aveți habar ce înseamnă acest proces, înainte de vorbi?

DA, Primăria Alba Iulia și Consiliul Local Alba Iulia am decis ca fiecare donator de plasmă hiperimună să primească 500 de lei sprijin financiar. Nu mai vorbesc acum că echipa lui Voicu au găsit temei legal pentru așa ceva, iar la alte proiecte având un alt inițiator decât VP s-au pus mereu bețe în roate…

Dar, având în vedere că cest tratament s-a dovedit că are succes în contextul COVID-19 și că sunt extrem de puține persoane care aleg să doneze, am considerat de bun simț să particip la încurajarea celor care o pot face. A celor care au trecut prin boală și acum îi pot ajuta și pe ceilalți să o facă!

Știați stimați domni că abia în luna august în județul Alba a fost tratată prima persoană infectată cu noul coronavirus?! Deși tratamentul se folosește cu succes deja de peste 4 luni în Franța, Italia, Germania și SUA? Nu v-ați pus întrebarea “de ce?” Sau asta nu vă aduce voturi? Este trist să constat că în lupta pentru orice vot, ați uitat că un politician trebuie să aibă și inimă!

Da! A fost un vot asumat, alături de toți ceilalți consilieri PNL și PSD, un vot trecut prin toate filtrele gândirii. La fel ca toate celelalte decizii pe care le-am luat, deși nici un alt consilier local nu a mai făcut-o: donarea salariului de consilier către Spital sau înființarea și coordonarea unei echipe de voluntari prin care am venit în sprijinul seniorilor din Alba Iulia în perioada stării de urgență! D-le Pleșa, D-le Teodosiu, este ușor să împarți pliante! Dar tare greu să mai fii și credibil în ochii celor cărora le spui că vei face altceva, după ce ai ascuțit creioane ca viceprimar atât de mult timp!

#schimbaalbaiulia.ro #noisuntemschimbarea #noisuntemalbaiulia

Lazăr Ioan Bogdan

Primarul Noii Generații!

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților- Organizația Județeană Alba , cod mandatar 21200063

Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax