Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Călin Matieș: Felicitări UEFA pentru că nu a autorizat afișarea steagului ”Ungariei Mari” la meciurile internaționale!

Publicat

Senatorul de Alba Călin Matieș a reacționat la decizia UEFA de a nu autoriza solicitarea Federației Maghiare de Fotbal cu privire la utilizarea steagului Ungariei Mari la meciurile de fotbal. 

”Felicitări UEFA pentru că nu a autorizat și pentru că a anunțat că nu va autoriza cererea federației maghiare de fotbal ca suporterii să afișeze la meciurile internaționale steagul ”Ungariei Mari” – adică steagul fals și mincinos cu ”Transilvania furată”

Felicitări FRF pentru poziția fermă pe acest subiect, promptitudine și implicare!

Rușine primarului Gabriel Pleșa pentru că a permis afișarea la Alba Iulia, în Piața Cetății, a unei imagini cu o hartă care prezenta Transilvania ca fiind teritoriu ungar, cu ocazia organizării unui eveniment la care a participat și președintele țării vecine.

Transilvania a fost, este și va fi pământ românesc, iar Alba Iulia – Capitala Marii Uniri – orașul simbol în care unitatea românilor s-a îmbinat perfect cu iubirea de neam și țară!” a scris acesta pe contul său de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax