Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Călin Matieș: Târg de Crăciun, dedicat producătorilor și produselor tradiționale, în curtea Ministerului Agriculturii

Publicat

Târg de Crăciun, dedicat producătorilor și produselor tradiționale, în curtea Ministerului Agriculturii.

”Am solicitat ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian-Ionuț Chesoniu, organizarea unui târg de Crăciun, dedicat producătorilor și produselor tradiționale, în curtea instituției pe care o conduce.

Am transmis această solicitare în calitate de președinte al Federației Naționale a Producătorilor de Produse Tradiționale din România și sunt convins că ea va fi aprobată de către colegul meu Adrian Chesnoiu, un adevărat profesionist al domeniului pe care îl reprezintă.

Pe lângă că ofer producătorilor locali un nou, inedit, în care își pot valorifica produsele, prin organizarea acestui târg, în punctul 0 al agriculturii românești, doresc să transmit un mesaj ferm: pentru PSD producătorii locali sunt pe primul plan!

Strategiile agriculturii românești trebuie să pornească de la sprijinirea producătorilor noștri. Producția proprie este mai bună, sănătoasă și gustoasă, decât cea de export. În școlile, spitalele, cantinele publice, centrele sociale și de persoane vârstnice, penitenciare și alte instituții publice sau care utilizează bani publici, trebuie să se prepare hrana utilizând doar produsele noastre românești.

Pandemia de COVID-19 a afectat producția de produse alimentare românești, cât și comercializarea acestora, și sunt convins că producătorii locali, agricultorii și crescătorii de animale vor fi sprijiniți de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Dorim să organizăm Târgul de Crăciun în curtea Ministerului Agriculturii în data de 15 decembrie 2021. O astfel de manifestare este binevenită pentru membrii Federației Naționale a Producătorilor de Produse Tradiționale din România, dar și pentru toți producătorii care obțin produse alimentare atestate conform schemelor de calitate.

Sper ca astfel de manifestări să aibă continuitate și să reprezinte un simbol al respectului și bunei cuviințe față de cei care produc în România!”

Călin Gheorghe Matieș,

Senator PSD de Alba

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

 1. Praful

  miercuri, 08.12.2021 at 12:44

  Bravo frate ! Dac produsele ar fi gratuite pt amaritii de pensionari cu pensii pina in 10 milioane lei vechi, nu cu salarii sau pensii speciale de 200, mai ziceam initiativa ! Altfel praf si pulbere in ochii alegatorilor !

 2. Ion

  miercuri, 08.12.2021 at 15:10

  Partidul Fosilelor

 3. Gelu Stoian

  miercuri, 08.12.2021 at 17:01

  TovaraSUL SenatOR PSD Ghita Maties, Organizeaza UN Targ de Craciun, In OGRADA Ministrului Agriculturii, Baciul CiobaN A. Chesoi, Unde Va Taia Berceci si Mioare ( IubiteLE Ex. Mininstrului Agiculturii Petre Daea, Le Va Pune Pe Gratar, Sau La ProtaP, si-i Va Servi, Cu Palinca Si Vin De Jidvei, Pe SimpatizantII PSD-ului !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Gelu Stoian

  miercuri, 08.12.2021 at 17:03

  PrafUL Si Pulberea Se Va ALEGE-n 2024, La Alegerile Parlamentare, De Actualii SPARLAMENTARI PSD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax