Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Călin Matieș: Veste bună pentru producătorii români. Casa de Comerț Unirea redevine operațională

Publicat

Casa de Comerț Unirea a încheiat primele contracte cu producători autohtoni. Proiectul este reluat după o pauză de trei ani, a anunțat Călin Matieș, senator de Alba.

”Mă bucur nespus de mult pentru cei pe care îi reprezint, în calitate de președinte al Federației Producătorilor de Produse Tradiționale din România și membru în comisia de Agricultură și industrie alimentară din Senat.

Casa de Comerț Unirea a încheiat, recent, primele contracte cu producătorii autohtoni. Acest proiect, reluat după o pauză de 3 ani, îmbunătățește perspectiva ca producătorii să-și vândă repede și la preț corect produsele.

Proiectul Casa de Comerț Unirea este unul de suflet la care am muncit împreună cu ministrul Agriculturii, Petre Daea și alți specialiști, încă din anul 2018, la vremea respectivă, în calitate de președinte al Federației Producătorilor de Produse Tradiționale din România.

Compania colectează marfa de la producători, o sortează, o depozitează și o livrează, ca intermediar comercial profesionist, marilor rețele de supermarket-uri. Casa Unirea va plăti direct și rapid fermierilor produsele preluate. Astfel agricultorii nu trebuie să aștepte săptămâni sau chiar luni de zile ca marfa lor să se vândă și apoi să-și încaseze banii.

În urma acestui proiect câștigă fermierii, marile magazine, dar mai ales populația pentru că va avea acces la produse proaspete, românești, de bună calitate!”

Senator PSD ALBA

Călin Gheorghe Matieș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 11.10.2022 at 13:23

    De ce l-ai mai băgat şi pe brigadierul şef, Daea în tărăşenia asta, numai ca să dea bine ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax