Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Claudiu Răcuci, deputat PNL de Alba: PSD a ridicat impostura la rang de virtute

Publicat

racuci

Deputatul PNL de Alba, Claudiu Răcuc, a transmis că instituțiile statului român trec prin cea mai grea încercare din ultimii treizeci de ani, „din cauză că PSD a reușit ceea ce niciunul dintre noi nu-și imagina vreodată: o totală deprofesionalizare a acestor instituții și o aservire politică directă către șefii PSD”.

„În ultimii 7 ani, profesioniștii adevărați au fost înlăturați unul câte unul sau trecuți în funcții auxiliare, în vreme ce clienții de partid și rudele au ajuns să dețină funcțiile de conducere. Salariile încasate de aceste odrasle ale sistemului, nu sunt numai nesimțit de mari în raport cu cele din piața muncii din România, dar ele nu au nicio legătură cu munca prestată!

Cangrena instalată de PSD în statul român nu afectează doar o instituție sau două și nu a îmbolnăvit doar instituțiile centrale de la Buucrești, ci tot sistemul public din România. Aflăm astăzi cu stupoare cum inși care stau câte 10 ore prin studiouri de televiziune și care nu au nici măcar o diplomă de bacalaureat sau și-au falsificat diplomele universitare, conduc instituții cheie, decid în companii strategice și ridică din visteria statului român sute de mii, poate chiar milioane de lei anual, fără niciun drept.

Medici falși, lectori universitari fără bacalaureat sau ingineri fără diplomă au ajuns să facă legea în România. În acest timp, tinerii medici care au trudit peste 10 ani sunt nevoiți să plece în străinătate, tinerii asistenți universitari care au trudit pentru o diplomă de doctor abia dacă au un salariu de peste 2000 de lei, iar adevărații manageri de companii au fost trimiși fie la pensie, fie în șomaj.

De parcă nu ar fi fost suficient că PSD a distrus totul în România, Viorica Dăncilă a considerat de cuviință să exporte impostura, corupția și incompetența, făcându-ne de râs în toată Uniune Europeană, prin desemnarea Rovanei Plumb exact pentru domeniul la care România este codașa Europei – transporturi. Ce credea PSD, că europenii sunt proști și vor închide ochii la suspiciunile de corupție ale Rovanei, la incompetența ei dovedită de atâtea ori în țară?

Președintele Iohannis și-a asumat să salveze statul român printr-o repornire, resetare, reformare din rădăcini a tuturor instituțiilor statului român. Eu am lucrat aproape toată viața în sectorul privat și știu că atunci când ai o problemă structurală, soluțiile nu sunt niciodată cu jumătăți de măsură. Reformezi, restructurezi din temelii, fără milă, și faci sistemul să meargă pe criteriile eficienței și eficacității. Politica nu mai are ce căuta în nicio instituție, iar PNL este singurul partid politic care și-a asumat acest angajament! Am toată convingerea că următorul guvern liberal va scutura sistemul public de clientelism, de impostori și va promova și plăti stimulativ, adică chiar mai bine decât astăzi, pe cei care muncesc cu responsabilitate și profesionalism! România nu poate funcționa fără instituții de calitate, în care să muncească oameni foarte bine calificați și foarte bine plătiți”, a transmis Claudiu Răcuci, într-un comunicat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax