Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Claudiu Răcuci, deputat PNL de Alba: PSD și-a bătut joc de zicala românească ”Ai carte, ai parte”

Publicat


claudiu racuci

Claudiu Răcuci, deputat PNL de Alba, susține că PSD ”și-a bătut joc de sănătoasa zicală românească Ai carte, ai parte” și că ”e o rușine națională să ai un guvern populat de miniștri care nu cunosc nici măcar elementar limba română”.

”Când te uiți la cine a condus Guvernul României aproape 2 ani de zile, când vezi ce pregătire profesională au avut cei peste 80 de miniștri și cei peste 150 de secretari de stat pe care i-a înfipt PSD în funcții înalte, nu poți să nu constați cât de mult și-a bătut joc acest partid de sănătoasa zicală românească ”ai carte, ai parte”.

Analfabetismul funcțional al celor care conduc țara de aproape 3 ani, a ajuns subiect de glume pe coridoarele școlilor! Să ai un guvern populat de miniștri care nu cunosc nici măcar elementar limba română, este o rușine națională.

Cum poate un dascăl să mai meargă la catedră și să aibă autoritate în fața elevilor, când aceștia văd cu ochii lor cum PSD a ridicat impostura la rang de virtute. Unii care abia și-au luat bacalaureatul, sunt înfipți în funcții pe la Academii obscure și predau cursuri în universități. Alții, care și-au cumpărat diplomele pe internet au ajuns miniștri. Cum poate un elev să se mai ghideze în viață după principii sănătoase, cum poate el să mai trudească pe băncile școlii și la temele pentru acasă, când vede că cei care nu au muncit niciodată în școală au ajuns până în cele mai înalte funcții.

Societatea românească, aflată sub tortura imposturii promovate de PSD, și-a inversat scara de valori. Analfabeții funcționali stau în funcții înalte, iar tinerii noștri merituoși ori se chinuie să găsească un loc de muncă în țară, ori pleacă în străinătate, imediat după ce termină studiile. Să ne minunăm că în anul 2018 au plecat sute de mii de tineri din România? Nu trebuie! Este rezultatul victoriei prostiei asupra competenței, de care vinovat se face PSD.

Viorica Dăncilă va fi de joi doar istorie. Guvernul care va urma are obligația legală și morală să reactiveze utilitatea zicalei ”cine are carte, are parte”.  După căderea Guvernului, voi lupta cu toată forța ca oamenii care vor veni la conducerea țării să fie persoane bine instruite, care au realizat ceva profesional în viața lor și asupra cărora nu planează niciun dubiu de integritate. Numai așa vom reda copiilor sensul mersului la școală și îi vom stimula să învețe, ca să ajungă oameni mari, în țara lor”, transmite Claudiu Răcuci – deputat PNL, într-o declarație politică.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Oficial MFP: Prețurile diferite față de UE la carburanți nu sunt determinate de nivelul taxelor

Publicat

scumpiri

În România ponderea taxelor în prețurile finale ale benzinei fără plumb și motorinei sunt printre cele mai mici din Uniunea Europeană, susține Attila Gyorgy, secretar de stat în cadrul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), răspunzând unei interpelări adresate de un deputat. „Astfel, la benzina fără plumb această pondere reprezintă 54% din prețurile finale, iar la nivelul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

ÎNTRE CHIN ȘI AMIN, filmul dedicat fenomenului Pitești, în care joacă Kira Hagi, va fi proiectat la Alba Iulia

Publicat

ÎNTRE CHIN ȘI AMIN, primul film artistic având ca temă Experimentul Pitești, unul dintre cele mai teribile experimente de reeducare prin tortură din istoria modernă, va fi difuzat marți, 22 octombrie, ora 18, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. În film joacă și Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi. Acesta s-a arătat […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Pădurarul care apare în ancheta RECORDER, snopit în bătaie după apariția reportajului

Publicat

Răzvan Cenușă, pădurarul din comuna Moldoviţa, judeţul Suceava, care a avut curajul să apară într-un reportaj realizat de jurnaliştii de la Recorder, în care se arată cum se fură legal din pădurile Bucovinei, a fost snopit în bătaie după difuzarea materialului.  Informația a fost făcută publică de activistul de mediu Tiberiu Boşutar pe site-ul său, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

REVOLTĂTOR: Voluntarii care refăceau locuința unei familii sărmane din Gorj, reclamați de vecinii invidioși

Publicat

Mai mulți localnici din satul Bobu (Gorj) au depus reclamații contra voluntarilor veniți să refacă locuința unei familii sărace. Sătenii s-au plâns la primărie că sunt deranjați de zgomotul produs, iar unii săteni chiar îi înjurau pe voluntari atunci când treceau prin fața casei, scrie publicația locală igj.ro. Sătenii s-au plâns la primărie că sunt deranjați […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate