Connect with us
Publicitate

POLITICA

Comunicat Claudiu Răcuci (PNL Alba): “Ordonanțele lui Tudorel Toader au pus pe butuci justiția din România”

Publicat

racuci

Claudiu Răcuci, deputat PNL de Alba susține că Liviu Dragnea însuși este cel care dictează, iar ministrul Tudorel Toader “scrie după dictare toate ordonanțele de urgență care au îngropat lupta anti-corupție și au pus procurorii și judecătorii la dispoziția Cex-ului PSD”.

„De doi ani de zile România stă sub teroarea infractorilor. Unii conduc Parlamentul, alții populează clădirea Guvernului și pun la cale jaful asupra banilor publici, adică asupra banilor colectați din buzunarul fiecărui român în parte. De doi ani de zile, teme de interes pentru toți cetățenii, cum ar fi: mizeria din spitale, lipsa medicamentelor, lipsa medicilor, șpaga nelipsită din spitale, școlile insalubre și fără utilități, lipsa cadrelor didactice calificate, abandonul școlar uriaș, șantierele ruginite pe care nu se lucrează de ani de zile, facturile mai mari, prețurile care cresc necontenit, nu se discută deloc în spațiul public. Nicio problemă reală cu care se confruntă cetățeanul nu este o prioritate nici pentru Guvern și nici pentru majoritatea parlamentară. Cel mai important lucru pentru cei care terorizează România de peste 2 ani este cum să golească pușcăriile de infractori periculoși, cum să golească de conținut legile care pedepsesc faptele de corupție și cum să scape basma curată pe cei care zeci de ani au furat și s-au înfruptat din munca cetățenilor onești. Apărarea cu orice mijloace a intereselor infractorilor reprezintă adevăratul program de guvernare pe care l-au pus în practică cei din PSD și ALDE. Pentru această situație avem cel puțin 3 vinovați: Liviu Dragnea, Tudorel Toader și Avocatul PSD, Victor Ciorbea. Dragnea dictează și Tudorel scrie. Așa a semnat Tudorel, la foc automat, o sumedenie de ordonanțe de urgență prin care practic a rupt mâinile procurorilor, a distrus munca de ani de zile a judecătorilor, a bulversat tot sistemul judiciar și a dezincriminat cele mai grave infracțiuni de corupție. Victor Ciorbea, avocatul nerușinat al PSD, nu al poporului, a refuzat să atace la Curtea Constituțională toate mizeriile de acte normative emise de Guvernele Dragnea. Și uite așa, dintr-o țară care se îndrepta cu pași repezi către Uniunea Europeană, România condusă de Dragnea a devenit oficial republica infractorilor nepedepsiți”, transmite Claudiu-Vasile Răcuci, deputat PNL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax