Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Claudiu Răcuci (PNL): Eliminăm acciza suplimentară la carburanți și supra-impozitarea contractelor de muncă part-time

Publicat

racuci

Deputatul PNL Claudiu Răcuci salută adoptarea proiectului inițiat de către parlamentarii PNL prin care, de la 1 ianuarie 2020, două măsuri toxice luate de PSD – scumpirea carburanților și taxarea muncii – vor fi eliminate:

„Noi, cei din PNL, ne-am luat angajamentul să reparăm stricăciunile făcute de PSD și uită că, prin măsuri concrete, demonstrăm că ne ținem de cuvânt. După 3 ani de zile în care PSD ne-a obișnuit numai cu scumpiri, pare un vis faptul că PNL a reușit să elimine două măsuri otrăvite pentru buzunarele românilor: supra-acciza care a scumpit carburanții cu aproape 10% și supra-impozitarea contractelor de muncă part-time, care generat blocaje majore și inechități profunde pe piața muncii.

Aceste două măsuri măsuri s-au văzut în prețul tuturor produselor cumpărate de români. Numai cine nu a lucrat o zi în economia privată, numai cine nu a produs în viața lui măcar o șaibă, nu știe că orice majorare de costuri, orice taxă sau impozit suplimentar, cu toate se văd în prețul final plătit de consumator.

Este foarte bine că de la începutul anului prețul carburanților va scădea cu 7-8% și că tinerii vor putea să se angajeze mai ușor. S-au creat astfel toate premisele ca prețurile să nu mai crească atât de repede anul viitor, iar consumatorul român să poată să simtă în mod real bunăstare.

În ceea ce privește eliminarea supra-impozitării contractelor part-time, eu zic să avem răbdare și, spre finalul anului viitor să vedeți câte efecte favorabile va avea această măsură pentru tineri, care cu greu își găsesc un loc de muncă la început de carieră.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax