Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Claudiu Răcuci (PNL): Guvernul PSD își bate joc de bunăstarea românilor

Publicat

racuci

Deputatul PNL Claudiu Răcuci susține că PSD este singurul partid din România care vorbește despre tăieri de venituri, iar ”teama pe care o împrăștie în societate Guvernul Dăncilă nu este altceva decât un șantaj murdar la adresa angajaților și a pensionarilor”.

„Tocmai cei din PSD, care au tăiat din majorarea punctului de pensie 2 ani la rând sau au diminuat salariile din sectorul privat prin transferul de contribuții vorbesc despre tăieri de venituri? Din fericire, oamenii au înțeles cât de toxic este PSD la guvernare și că toate acțiunile lor se întemeiază pe minciună, înșelătorie și șantajarea alegătorilor români.

Doamna Viorica Dăncilă are nerușinarea să vorbească despre bunăstarea românilor, când prin semnătura sa a lăsat fără o finanțare adecvată serviciile sociale din sistemul de protecție a copilului și a distrus serviciile publice pentru persoanele cu handicap! Din cauza cinismului Guvernului PSD condus de Viorica Dăncilă, mii de persoane cu handicap suferă astăzi că nu mai beneficiază de asistenți personali, iar drepturile lor legale vin cu întârziere sau nu vin deloc! Banii care trebuiau alocați la rectificarea bugetară nu s-au dat sau au fost prea puțini! Să-i spună cineva candidatului PSD la prezindențiale că bunăstarea asigurată de stat trebuie să înceapă întâi cu cei mai vulnerabili cetățeni, cu cei care au nevoie de ajutorul nostru și al statului. Ori, Dăncilă, care s-a trezit vorbind despre bunăstare, tocmai în aceste categorii a lovit cu putere. Cât despre bunăstarea majorității românilor, tot Viorica Dăncilă este cea care a lovit cu puzderia de taxe și impozite, care au făcut viața din România mai scumpă ca în statele dezvoltate. Să-i spună cineva Vioricăi Dăncilă că bunăstare înseamnă școli decente, spitale curate, șosele pe care să nu mai moară mii de oameni în fiecare an. În loc să vină cu propuneri demagogice, PSD și Dăncilă ar trebui să-și ceară scuze de la români pentru viața grea și scumpă pe care le-a făcut-o, pentru subdezvoltarea în care au împins România”, transmite Claudiu Răcuci, deputat PNL de Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax