Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Comunicat: Compania Transavia a primit premiul pentru cea mai bună afacere integrată vertical

Publicat

Compania Transavia din județul Alba a primit premiul pentru cea mai bună afacere integrată vertical, în cadrul Galei Progresiv Awards 2022.

Strategia unică în piață, de la bob la furculiță, rezultatele deosebite și soliditatea afacerii Transavia au fost recompensate la finalul săptămânii trecute, în cadrul Galei Progresiv Awards 2022, prin premiul Best Vertically Integrated Business.

Distincția, obținută în urma evaluării juriului de către specialiști și a votului profesioniștilor din industria și din comerțul cu bunuri de larg consum (FMCG), este o nouă confirmare a eficienței modelului de afaceri integrat vertical adoptat de liderul pieței de carne de pui din România, Transavia.

Afacere de familie cu capital 100% românesc

Afacere de familie cu capital 100% românesc, Transavia își ține zi de zi promisiunea lucrului bine făcut pe întreg lanțul de producție: de la cultivarea și recoltarea cerealelor, la furajele puilor, la fermele de reproducție și creștere, la abatoarele și fabrica de procesare a cărnii și până la distribuție și comunicarea corectă și onestă, precizează reprezentanții companiei.

Suntem singurul producător din țară care ne producem singuri toți puii, îi creștem cu hrană din fermele noastre vegetale, îi procesăm exclusiv în facilitățile de producție pe care le deținem și transportăm produsele cu flota noastră proprie.

Prin tot ce facem zi de zi, respectăm clienții, cărora le oferim produse de calitate, sigure și cu gust desăvârșit, și arătăm grijă și responsabilitate pentru mediu, prin producția sustenabilă, și față de comunitățile în care ne desfășurăm activitatea.

Acest premiu, obținut prin contribuția tuturor celor peste 2300 de angajați, ne onorează și ne motivează să fim din ce în ce mai buni în tot ce facem, de la bob la furculiță”, declară Theodora Popa, vicepreședinte Transavia.

Transavia produce anual peste 100.000 de tone de carne de pui

Transavia activează în opt județe și deține în acest moment 29 de ferme de creștere a păsărilor, 4 ferme de producție vegetală, o fabrică de nutrețuri combinate, 3 abatoare de ultimă generație și o fabrică de procesare a cărnii.

Produce anual peste 100.000 de tone de carne de pui de cea mai bună calitate. Din acest volum de producție, aproximativ 25% se exportă, în principal, în țări din Uniunea Europeană.

Ca lider de piață, Transavia își continuă misiunea pe care și-a asumat-o, susținând strategia de la bob la furculiță prin investiții orientate către o dezvoltare durabilă a afacerii și către reducerea constantă a amprentei ecologice.

Totodată, Transavia menține eforturile de comunicare onestă pentru educarea pieței și a consumatorilor cu privire la calitatea produselor din carne și la standardele de siguranță alimentară.

Strategie de la bob la furculiță

Transavia este liderul pieței locale de carne de pui, fiind una dintre cele mai importante afaceri de familie, care deține și produce brand-urile Fragedo, Libertan și Papane.

Inclusă în topul celor mai valoroase portofolii din România, Transavia operează sustenabil cu un model de business integrat vertical, bazat pe cele mai bune practici și cele mai stricte protocoale în întreg lanțul de producție și distribuție, de la bob la furculiță.

În cei 31 de ani de activitate, Transavia a investit constant în modernizare și în tehnologie de ultimă generație și a adoptat inovația ca sursă de creștere sustenabilă a business-ului și de predictibilitate pentru viitor.

Unul dintre cei mai mari angajatori români, Transavia are în prezent peste 2.300 de salariați, care activează preponderent în cele 29 ferme de creștere a păsărilor și în cele 4 ferme de producție vegetală, în fabrica de nutrețuri combinate, în cele 3 abatoare de ultimă generație și în fabrica de procesare a cărnii.

În fermele Transavia, localizate în 8 județe din România, se produc anual peste 100.000 de tone de carne de pui. Aproximativ 25% la sută din producția anuală a companiei merge către export, în mai multe state europene, pe continentul african, în zona Mării Mediterane și a CSI.

Transavia este singurul producător de carne de pui care a publicat în mod voluntar Raport de Sustenabilitate în ultimii doi ani. De asemenea, este prima companie din România co-semnatară a Codului Conduită al UE cu privire la practicile responsabile comerciale şi de marketing în sectorul alimentar.

sursă: comunicat Transavia

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax