Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Corneliu Mureșan: O conducere PNL a Consiliului Județean Alba surdă la problemele elevilor din satul Ungurei

Publicat

Au trecut două săptămâni de la începerea noului an școlar. Încă din 11 septembrie am făcut publică situația elevilor din satul Ungurei care nu au la dispoziție un mijloc de transport în comun pentru a ajunge la liceu, în Sebeș. Acest lucru se întâmplă din cauza unui program de transport deficitar, la nivel de județ, despre care vorbesc de aproape 3 ani.

În aceste două săptămâni, alături de colegii din PSD Alba, am asigurat în mod voluntar transportul elevilor din satul Ungurei până la liceele din Sebeș, din dorința de a-i ajuta, dar și pentru a trage un semnal de alarmă pentru Ion Dumitrel, Marius Hațegan și Dumitru Fulea. Așa cum am mai spus, este necesară extinderea rutei Sebeș-Șpring, până în satul Ungurei, pentru ca elevii să beneficieze de o cursă regulată.

Părinții școlarilor au transmis o petiție conducerii PNL a Consiliului Județean Alba pentru rezolvarea problemei. Este nevoie de puțină empatie și de convocarea unei ședințe extraordinare a Consiliului Județean Alba pentru o mică modificare în programul județean de transport public de persoane. Efortul financiar, la nivel de județ, este minim, dar impactul pentru elevi va fi maxim.

Cu mașini și resurse personale vom continua să asigurăm transportul acestor elevi până când Ion Dumitrel, Marius Hațegan și Dumitru Fulea vor coborî de pe piedestal și își vor îndrepta atenția către adevăratele nevoi ale cetățenilor din județ.

Corneliu Mureșan, Secretar executiv PSD Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 22.09.2023 at 20:28

    Nu mai pomeni numele lui Haţegan, că ăsta nu mai există la CPJ, el este candidatul suprem la funcţia de primar.

  2. Pripon Marius

    marți, 26.09.2023 at 05:54

    Să vorbească alte persoane indreptățite,tu esți doar creația miticului,dacă nu era el erai zero! Stai jos:nota 4.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax