Connect with us
Publicitate

POLITICA

Comunicat: Cunoscutul istoric Tudor Roșu îl susține pe Florea Paul Victor la Consiliul Local Alba Iulia

Publicat

Cunoscutul istoric și muzeolog Tudor Roșu îl susține pe tânărul Florea Paul Victor – candidat independent la consiliul local Alba Iulia.

Tudor Roșu este unul dintre cei mai vechi și apreciați istorici de la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

Politica locală are nevoie de o nouă generație iar Florea Paul reprezintă această generație.

Speranțele mele pentru un viitor mai bun în Alba Iulia se pun în Paul. Ceea ce eu și generația mea nu am reușit, sper ca generația lui Paul să reușească.

Este timpul pentru o schimbare reală, pentru un suflu nou în administrație, pentru o nouă viziune. Haideți să-i dăm toți șansa lui Florea Paul Victor să dovedească ce poate, pentru că vă garantez că nu vom regreta!” a declarat istoricul Tudor Roșu.

”Tudor Roșu nu este doar colegul meu de la Legiunea a XIII-a Gemina, dar și profesorul și prietenul meu. Spun profesor pentru că am învățat foarte multă istorie în timpul petrecut cu Tudor la Legiunea a XIII-a și prieten pentru că este alături de mine în această candidatură. Sunt profund recunoscător și onorat că o persoană atât de importantă pentru viața orașului nostru susține candidatura mea independentă în Consiliul Local.

Tudor a candidat și el acum 4 ani, tot independent, așa că am avut multe de învățat de la el în ceea ce privește campania pentru alegerile locale.  Oamenii trebuie să știe că Tudor Roșu a contribuit decisiv la sloganul meu de campanie <eu sunt 99%>, astfel că o foarte mare parte din succesul acestor alegeri i se datorează lui.

Mulțumesc, Tudor, pentru tot ce faci pentru Alba Iulia și pentru mine! Sunt sigur că vom colabora foarte bine și te asigur că ideile tale extraordinare se vor auzi prin mine  în Consiliul Local”, a declarat Florea Paul Victor.

Reamintim că tânărul candidat Florea Paul Victor are trei proiecte în domeniul culturii:

1. Program multianual de reabilitare și punere în valoare a Cimitirului Evreiesc, a bisericilor istorice (Lipoveni, Buna Vestire ETC) și a caselor istorice din Alba Iulia;

2. Fond anual pentru cultură care să fie accesat prin concurs de proiecte de către ONG-urile locale;

3. Facilități fiscale și reducere la închirierea spațiilor comerciale în scop cultural și artistic.

Reamintim cititorilor că Florea Paul Victor candidează independent la Consiliul Local Alba Iulia, fiind cel mai tânăr dintre candidați.

Acesta are un CV impresionant, fiind absolvent de Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor la UBB Cluj-Napoca, ONG-ist vechi, antrenor de fitness certificat și ghid turistic certificat. Paul a petrecut 5 ani în Statele Unite ale Americii, timp în care a muncit pentru a-și strânge bani și a-și începe propria afacere. Astăzi, Paul este un tânăr antreprenor care vrea să investească în Alba Iulia și care vrea un oraș mai modern, mai curat și cu mai multe oportunități pentru cei de vârsta lui.

Comandat de CANDIDAT INDEPENDENT, FLOREA PAUL VICTOR, funcția de consilier local al municipiului Alba Iulia.

– Distribuit de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

– CUI mandatar financiar 24200153.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax