Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat de presă al președintelui PNL Alba, Mircea Hava: Din familie pornește totul și la familia ta te-ntorci întotdeauna

Publicat

Din familie pornește totul și la familia ta te-ntorci întotdeauna!

Am văzut în spațiul public tot felul de presupuneri ale unora care au făcut politică doar cu televizorul în față, dar care-ncearcă să sugereze că, la Alba Iulia, în Cealaltă Capitală, PNL ar putea ajunge într-o zonă de bălăcăreală. Niciodată!

Știu câteva lucruri după care m-am ghidat întotdeauna: cu o echipă unită poți muta munții și să crezi în oameni care pot construi, pot lăsa ceva în urmă.

Așa cum se văd lucrurile din afară, în PNL e prima dată când unitatea e greu încercată de disperarea unora de a ajunge unde nu merită, prin nimic altceva decât jocuri de culise și cuțite înfipte-n spate.

Ei bine, dacă vrem ca orice înțelegere să fie durabilă și serioasă, eu zic că nu ne putem baza decât pe luciditate, pe onoare, pe ce știm că funcționează, pe ce-si doresc cei mai mulți și mai munciți oameni din PNL Alba – construcție, nu distrugere.

Avem șansa de a face lucurile ținând cont de echipă, nu de miza și intriga unora născuți nemulțumiți.

Cel puțin, eu pentru asta am pledat și când am ales să merg mai departe alături de oameni care mi-au întors nu o dată spatele, dar nu i-am judecat.

Avem în spate trecutul și experiența ce confirmă: la Alba a fost și e nevoie de toți, de fiecare membru, de Ion Dumitrel, de Hava, de amândoi, în încercarea de a păstra ce s-a câștigat în zeci de ani, dar și pentru a duce lucrurile în direcția unui PNL pregătit să salveze o echipă și o țară, nu să le pună la pământ și să se și mândrească cu asta.

Fără unitate, PNL Alba se va îndoi după cum bate vântu de la București. Pierde și câștigă după ce face sau nu face guvernul.

Dar dacă ne păstrăm onoarea în ogradă, vom câștiga indiferent de cine e premier. Iar premierii, ne place sau nu, vin și pleacă.

Noi am luptat întotdeauna pentru noi și binele Albei, nu pentru ca cineva să se plimbe învelit în mantie și pe-un cal alb, în curte, la Palatul Victoria. Indiferent cine!

Alba nu trebuie și nu poate fi sacrificată, ca organizație, pentru combinațiile și uneltirile unora care n-au avut niciodată decât dorința de a se cățăra pe cadavre.

Oameni care-ți arată bomboana sau nuiaua, în funcție de ce-ți cer, pentru care te-ai ridicat de la masă dar ei și-au dorit locul din capul mesei.

Singura întrebare pe care mi-o pun cu voce tare e asta: e momentul să se piardă tot, în PNL, din cauza celor care dezmembrează dar n-au ce pune la loc?

Până să se ivească zorii, e nevoie să umbli prin întuneric. Suntem destui cu făclii aprinse, cu principii și morală, ca să luminăm drumu’.

Suntem tot noi, cei care am câștigat în echipă, fără să acceptăm pe nimeni care ne-a-ndemnat sa ne vânăm între noi.

Asta a fost mereu calea noastră, calea dreaptă, calea sigură către reușită! Umăr la umăr, unul lângă celălalt, ca într-o familie în care și greutățile se duc mai ușor.

Din familie pornește totul și la familia ta te-ntorci întotdeauna!

Mă plec în fața voastră, pentru felul în care v-ați făcut singuri destinul, ați lucrat, v-ați rupt de atâtea ori de lângă familie, ați îndurat și ați câștigat. Mereu. Sunt și voi rămâne mândru să vă am alături!

Europarlamentar Mircea Hava, președintele PNL Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Altul

    vineri, 09.07.2021 at 13:49

    Daaaaa. Cuvinte frumoase „ce din coadă au să sune”, la urechea celor ce o pleacă la giamparalele și trozniturile care însoțesc ghionții patriotici ai cetelor de dăulitori ai orbanului și câțului. Din păcate doar larma de iarmaroc și sudălmile, alături de panglici colorate ale vorbeților e tot ce oferă peneleii acum. În vremea asta ciolacii și șoșocii dau buzna să prindă ceva ciolan. Domnule Hava apreciez sincer cât ați reușit să faceți din și în oraș. Cei care i-ați desemnat să vă ia locul în afara trufiei neaoșe n-au produs nimic. Iar primarul cel nou e debordat și neputincios în toate. Cred că mai bine rămâneați, cu echipă cu tot, aici decât pela Bruxelluri frumos iluminate și parfumate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax