Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă al senatorului Călin Matieș. ”Poate nu ați înțeles: D-le Pleșa, sunteți primarul Municipiului Alba Iulia!”

Publicat

”Fuga de răspundere este un sport neomologat internațional, dar care se practică fără niciun succes la Primăria Alba Iulia.

M-am săturat eu de cât se spală pe mâini “primarul de paie” al orașului Alba Iulia, de fiecare problemă pe care ar trebui să o rezolve!

Piața de vechituri sau TALCIOCUL din Alba Iulia nu este o problemă vitală a orașului inundat de gunoaie, dar rămâne o chestiune de principiu.

Cum la Alba Iulia Talciocul funcționa când era incidența de cazuri COVID de peste 3/1000, iar acum când a ajuns la 1,51/1000 este închis? Așteptăm valul 4 pentru a-l redeschide?

Poate nu vă dați seama și funcția deja v-a schimbat percepția realității: dacă podul peste Mureș ați susținut că este totuși o problemă a Primăriei Alba Iulia, vă spun eu sigur că TALCIOCUL este o problemă a dumneavoastră în mod direct.

Sau vreți ca și pe aceasta să o rezolve oricine altcineva care chiar este competent în a rezolva problemele prin propria voastră curte…

Poate vorbiți cu vreun ministru USR să vină să vă rezolve problemele orașului, că până acum le-ați rezolvat pe toate: transportul local, gunoaiele neridicate, cozile la plata parcărilor rezidențiale, creșele, grădinițele și, mai ales, tramvaiul și noul spital!

În caz că nu ați aflat până acum, prin completarea anexelor 2-3 la HG nr. 531/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, începând cu data de 13 mai 2021, toate bâlciurile și târgurile în aer liber din țară sunt deschise, cu obligativitatea purtării măștii în caz de aglomerații.

Și iarăși, poate preocupat cu noul tramvai, ați uitat că sunteți chiar președintele Comitetului Local pentru Situații de urgență Alba Iulia, pe care îl puteți chiar și convoca!

Și unde chiar puteți lua deciziile normale, care în alte orașe s-au luat încă de acum o lună…

În stilul acesta aveți grijă că poate veți coborî chiar la prima stație din 2024.

Și nu din tramvaiul la care visați, ci din noile autobuze electrice pe care predecesorii vi le-au lăsat cadou, dar care nici acum încă nu au venit…

Poate le rezolvați definitiv, ca tot ce ați “rezolvat” și până acum!”

Senator Matieș Călin Gheorghe

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    marți, 25.05.2021 at 13:24

    Mai nea Plesa, te cam inghesuie lumea de o vreme incoace, dar ai unde sa te pitulesti, prin iarba cat casa de pe dealurile Cetatii sau in fanul nestrans de firma ce se ocupa de asaszisa intretinere a spatiilor verzi din Cetate. Pune ceasul sa sune, sa vi la realitate, ca somnul e cam lung.

  2. dolfi

    miercuri, 26.05.2021 at 07:55

    Tov. Maties, lasa-ne cu gargara… partidul tau a dat startul la distrugerea Romaniei pe toate planurile. asa ca ciocu’ mic si lasane

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax