Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă ALIANȚA 2020 USR PLUS: Viața e despre alegeri. Alege o viaţă decentă

Publicat

usr 2305

Există lucruri importante pentru tine. Lucruri despre care vrei să afli mai mult. Lucruri despre care ești gata să vorbești și să-i asculți, pe alții, vorbind. Și mai sunt lucrurile importante pentru noi toți. Sunt lucrurile care ne dau, Împreună, un sens. Iar alegerile sunt parte din ele.

În fiecare zi din viața ta, alegi. Sunt alegeri mai mici, devenite rutină, dar și alegeri majore, pe care le cumpănești bine, ca să fii sigur că alegi în cunoștință de cauză.

De pildă, te informezi despre medicul care ar urma să te opereze chiar și de o banală apendicită.

Și întotdeauna când ai de remediat o avarie la instalația electrică, nu suni un chelner, ci apelezi tot la electricianul ăla priceput, care ți-a făcut tabloul electric în casă.

Iar când copilul tău ezită și nu e hotărât ce școală să urmeze, te dai peste cap și îi explici cât de importante sunt în viață alegerile de genul ăsta, și cât de mult contează să înțeleagă ce alege.

Așa e viața, făcută din alegeri: mai mici sau mai mari, unele dintre ele apăsătoare, altele aparent lipsite de importanță. Iar dintre toate, cele mai grele alegeri sunt cele făcute pentru viitorul copilului tău. De data asta, chiar ai cu cine! Alege oameni pregătiți, alege cea mai bună listă de candidați.

Alege ca și cum ai alege pentru viitorul copilului tău.

VOTEAZĂ ALIANȚA 2020 USR PLUS

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Alianța 2020 USR PLUS”) și realizat de operatorul economic Atelierul de Internet SRL. Cod unic de identificare: 41190006.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 23.05.2019 at 16:33

    Da, am inteles, sunteti foarte pregatiti (dar nu pentru ce sugerati,ca asa ceva nu puteti demonstra) sa ajungeti acolo si atat. Si ce bine-i acolo !
    La voi cine-i electricianul sau doctorul ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax