Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat de presă Alina Hărăguş preşedinte Organizaţia Femeilor Liberale Alba: Antreprenoarele din Alba aduc valoare economiei

Publicat

„Înainte de toate sunt antreprenor, iar organizaţia pe care o conduc susţine antreprenoriatul feminin care prin iniţiativa de business aduce un plus valoare economiei judeţului Alba.”

A devenit un obicei ca fiecare întâlnire a Organizaţiei Femeilor Liberale Alba să aibă loc în format extins pentru că ne dorim să oferim doamnelor care nu sunt implicate politic acces la o cultură organizaţională cât mai abordabilă şi transparentă.

De asemenea, prin aceste întâlniri, valorizăm antreprenoriatul feminin din judeţ, doamne care prin performanţa pe care o înregistrează în domeniul lor de activitate sunt adevărate repere de profesionalism. Cunoaştem poveşti de succes, femei îndrăzneţe şi puternice, adevărate modele de viață.

Întâlnirea Biroului Politic Judeţean a OFL Alba a avut loc la Aiud şi a fost găzduită de către doamna Adriana Duna, antreprenor implicat cu succes în domenii extrem de complexe şi dinamice: industria ospitalităţii şi HoReCa.

Reteta succesului pentru creşterea performanţelor în business sunt cele patru branduri: „De la Georgia”, „La Conac”, „Jelcii” si „La Baltă” si sunt dovada faptului că, pe lângă obiective, este nevoie de viziune, curaj, tenacitate şi ambiţie.

Şedinţa a fost organizată şi coordonată de preşedinta OFL Alba, Alina Hărăguş, antreprenor şi consilier judeţean. Organizația pe care o conduce, OFL Alba, are 78 de structuri la nivel local, în fiecare UAT din județ.

Președinții și membrii acestor organizații politice sunt doamne care se implică constant în problemele comunității și care împărtășesc valorile liberale. Fiecare activitate a prilejuit schimburi de idei, împărtășirea unor experiențe de succes, planificarea acțiunilor viitoare care să aducă plus valoare comunității din care vin.

Le mulţumim tuturor celor care au dat curs invitaţiei de a participa la acest eveniment şi mai ales doamnelor care şi-au dorit să petreacă o după-amiază plăcută într-o companie mai puţin formală, dar cu atat de multe informaţii valoroase. Biroul de presă al Organizației Femeilor Liberale Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate