Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă: Asocierile agricole sunt o şansă pentru comuna Ciuruleasa

Publicat

„Comuna Ciuruleasa poate îmbina activităţile tradiţionale, mă refer aici în principal la creşterea animalelor, cu asigurarea desfacerii produselor de natură agricolă, obţinând profituri care să ducă la creşterea nivelului de trai al cetăţenilor”.

Candidatul Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de primar al comunei Ciuruleasa la alegerile locale parţiale din 27 iunie, Cristian Oniciu, a declarat că asocierile între producători sunt esenţiale într-o zonă în care creşterea animalelor şi activităţile conexe acestora sunt atât o tradiţie, cât şi cea mai importantă sursă de venit.

Potrivit acestuia, fiind o zonă montană şi cu foarte puţine posibilităţi de angajare, din cauza numărului mic de agenţi economici, o alternativă profitabilă ar fi înfiinţarea unor asocieri între micii producători, pentru crearea unor ferme de animale (în special bovine) pentru lapte, carene şi reproducere.

„Am în vedere solicitarea sprijinului calificat din partea Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale în vederea înfiinţării, pe raza comunei Ciuruleasa, a unui centru pentru colectarea laptelui, cu tanc de răcire şi toate facilităţile. Desigur, în momentul în care se va putea contracta o cantitate însemnată de lapte, va apărea şi interesul marilor firme de prelucrare de a-l prelua şi a oferi un preţ corect pe litru, fără a mai apărea cheltuielile individuale de transport. De asemenea, am în vedere şi un punct central pentru animalele de carne care urmează să fie sacrificate, tot în interesul micilor producători din comună” a completat Cristian Oniciu.

Acesta a mai adăugat că „experienţa Partidului Naţional Liberal în ceea ce înseamnă administraţia publică locală şi echipa puternică formată în jurul preşedintelui Consiliului Judeţean Alba Ion Dumitrel m-au determinat să candidez pentru Primăria Comunei Ciuruleasa”.

Cristian Oniciu – candidatul PNL la Primăria comunei Ciuruleasa

Comandat de Partidul Naţional Liberal Alba, realizat de Tomax Web SRL, distribuit de Independent SRL, cod unic mandatar financiar coordonator 51210004.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mihai

    marți, 22.06.2021 at 20:09

    Poate va apucati sa puneti pepeni si portocali ca se fac acolo.

    Cu laptele ce faci daca il strangi? Te apuci tu si faci iaurt cu portocale? Cine il cumpara?

    Baaaaa lasati minciunile

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax