Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR Alba: România are nevoie de un nou Guvern!

Publicat

”România are nevoie urgent de un nou Guvern! Un guvern format din oameni care pun interesul național mai presus de interesul politic.

România are nevoie de un nou premier: responsabil, puternic și bun profesionist, astfel încât să poată gestiona criza sanitară și economică prin care trece țara.

Jocurile politice lansate, în ultima vreme, de premierul Florin Cîțu demonstrează doar că acesta este disperat să-și acopere incompetența și dezastrul pe care l-a produs la nivelul guvernării.

A încercat prin toate mijloacele să găsească țapi ispășitori în colegii de la USR, care s-au aflat în Guvern. USR a ieși de la guvernare pentru că nu a dorit să mai accepte atitudinea premierului, purtările dictatoriale, jocurile de culise și mai ales faptul că a pus interesul politic mai presus de interesul național.

Domnul Cîțu trebuie să își asume haosul și dezastrul din sistemul sanitar pe care le-a provocat prin sabotarea continuă a activității fostului ministrul Vlad Voiculescu, iar apoi a colegei noastre Ioana Mihăilă.

Măsuri incoerente, interesul personal și politic pus deasupra interesului național, lipsă de asumare și mai ales lipsă de profesionalism, acestea sunt faptele care ne determină să cerem de susținem orice moțiune depusă împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu.

Orice zi în plus a acestuia la conducerea Guvernului poate arunca România într-o criză fără precedent, care va afecta economia, sănătate și întreaga societate.

În final românii sunt cei care vor plăti incompetența unui premier slab, preocupat doar de intrigi și de mărirea politică personală în interiorul PNL.

Un nou guvern fără Florin Cîțu și cu asumarea unor măsuri serioase de reformă e singura variantă pentru ca discuțiile pentru reintrarea Uniunii Salvați România la guvernare să poată fi reluate”, a declarat într-un comunicat de presă, Beniamin Todosiu, deputat USR de Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. alin

    marți, 05.10.2021 at 23:00

    Un guvern si fara USR.
    Sunteti incapabili sa guvernati, niste copii plangaciosi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax