Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, USR Alba: Florin Roman ne demonstrează că PNL e la fel ca PSD. Nu ne intimidează!

Publicat

Beniamin Todosiu

Președintele USR Alba, Beniamin Todosiu, reacționează după ce deputatul PNL de Alba, Florin Roman, l-a trimis în judecată și cere daune în instanță de 50.000 de lei. Todosiu declară că prin această acțiune, PNL folosește aceleași tactici de intimidare ca și PSD.

Mai mult, acesta consideră că deputatul l-a acționat în instanță ”pentru simplul fapt că a adus în atenția presei locale o investigație jurnalistică care îi este defavorabilă”.

CITEȘTE ȘI: Președintele USR Alba, Beniamin Todosiu, dat în judecată de deputatul PNL, Florin Roman. Pretenții de 50.000 de lei

”Florin Roman ne demonstrează că PNL este la fel ca PSD. Nu ne intimidează!

PSD și PNL – aceleași tactici de intimidare. Acțiunea în judecată a lui Florin Roman este de fapt o acțiune de imagine a parlamentarului PNL care nu ne intimidează. Postarea USR pe care o invocă în instanță liderul PNL citează o investigație jurnalistică care era deja publică. Pentru că nu are argumente să justifice sumele încasate în diverse Consilii de Administrație, Florin Roman recurge la diversiuni. Din păcate, observăm că liderii PNL aplică modelul PSD și al Gabrielei Firea, care și-a făcut un obicei din a-i da în judecată pe consilierii USR care dezvăluie matrapazlâcurile de la Primăria București. Facem un apel la colegii din opoziție să avem o campanie electorală cinstită, iar cea mai bună viziune pentru România să câștige ”, a declarat Beniamin Todosiu.

”Reamintim faptul că USR este singurul partid din România care încearcă să reformeze vechea clasă politică compromisă în ultimii 30 de ani”, a mai declarat Todosiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax