Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat de presă: Biroul PSD Alba Iulia a propus EXCLUDEREA din organizație a doamnei consilier local Dana Nanu

Publicat

Organizația municipală a PSD Alba Iulia a început anul 2023 cu noi planuri. Avem multe obiective și am stabilit termene limită pentru realizarea lor.

Muncim pentru a deveni principala forță politică din municipiul Alba Iulia. Acest lucru se poate realiza doar prin implicarea tuturor membrilor noștri, vechi sau noi, cu sau fără experiență, tineri sau vârstnici. Echipa PSD Alba Iulia derulează periodic acțiuni prin care își arată sprijinul față de oameni și comunitate.

De asemenea, la fel ca anii trecuți, unitatea și solidaritatea echipei, respectarea fiecărui membru sunt pe primul plan.

Așteptări mai mari – privind implicarea, prezența activă și munca în echipă – avem de la consilierii locali care au fost aleși de către cetățeni de pe listele Partidului Social Democrat.

Biroul politic municipal al PSD Alba Iulia a votat, la ședința de miercuri, excluderea din organizație a doamnei Dana Nanu – consilier local al municipiului Alba Iulia.

Propunerea de excludere va fi înaintată Consiliului Politic Județean al PSD Alba spre soluționare.

Propunerea de excludere este justificată de mai multe motive obiective, între care:

Doamna Dana Nanu nu a participat la nici o ședință a PSD Alba Iulia în ultimele 6 luni (perioada iulie – decembrie), deși în acest timp a primit mai multe invitații consecutive (în total 11 invitații) pe care le-a refuzat fără a prezenta motive obiective și fără a-și manifesta intenția de a participa la viitoarele întâlniri.

În ultimele 6 luni nu a participat la nici una dintre acțiunile organizate de către PSD Alba (între acestea amintim: Primul Ghiozdan, Festivalul Plăcintelor de la Micești, Toamna Socială sau acțiunea de strângere de semnături pentru redeschiderea școlii din Oarda de Jos).

În această perioadă nu a prezentat nici o informare despre activitatea desfășurată în consiliul local, nu a arătat nici un interes față de acțiunile, proiectele și inițiativele PSD Alba Iulia, ignorând organizația municipală, activitățile derulate și manifestând uneori o atitudine potrivnică față de acțiuni și organizație.

Este, astfel, evident faptul că nu își mai dorește să facă parte din echipa social-democrată. Nu mai dorește să facă echipă cu echipa PSD Alba Iulia și are alte obiective decât cele ale organizației municipale.

Din atitudinea sa rezultă faptul că nu mai vrea să colaboreze cu echipa PSD Alba Iulia.

Consilierul local al municipiului Alba Iulia, Alin Stanciu, a fost sancționat cu avertisment, de către biroul politic municipal, pentru participarea semnificativ redusă la ședințele, acțiunile, activitățile și proiectele PSD Alba Iulia.

Biroul politic municipal al PSD Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. hahaha

    miercuri, 04.01.2023 at 18:19

    PSD Alba = o organizatie condusa de un fost TRACTOTRIST!

  2. Pripon Marius

    miercuri, 04.01.2023 at 19:43

    Dezinformează cu nerusinare,doamna consilier Dana Nanu este cea mai activă si este cu adevărat alături de comunitate prin fapte! Acest senator Maties Călin ajuns peste noapte presedinte interimar psd Alba Iulia,doreste să de-a afară toti membrii care au popularitate si care nu il sprijină pe el să ajungă cu orice pret mai nou primar la Alba Iulia.Dar albaiuleni sunt destepti si nu vor vota astfel de individ!

  3. Florina Csernatoni

    miercuri, 04.01.2023 at 20:40

    Cea mai mare problema este ca nu a participat la Festivalul Placintelor! Nu se poate asa ceva! Asta este prioritate numărul 1 al unui Consilier Local!

  4. pilu

    miercuri, 04.01.2023 at 20:50

    Tipic PSD-ist. Proştii au ajuns iar la putere. Nu că până acum ar fi fost mai deştepţi, dar acum e pregnant că au ajuns chiar proştii proştilor în vârf.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax