Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă, Bogdan Lazăr-ALDE Alba: Alba Iulia, o NORMALITATE așteptată de 30 de ani! (P)

Publicat

”Așa cum am anunțat, nu mă voi axa aruncând în mod gratuit cu noroi în actuala conducere a Primăriei Alba Iulia (vedem cu toții ineficiența, incompetența în prea multe domenii. Acestea nu pot fi “mascate”, vorba unui afiș electoral deja celebru prin absurdul lui).

Ba chiar mă bucur că “săracu’ Paul” a apărut deja pe afișe la braț cu Mircea Hava, asta pentru cei care încă se mai îndoiau că nu fac parte din aceeași echipă de 30 de ani încoace.

În cazul ambilor, din păcate rezultatele se văd: canalizarea total nefuncțională, drumurile precare, lipsa grădinițelor, a creșelor, lipsa parcărilor, aglomerația orașului, lipsa investitorilor strategici, lipsa parcurilor, a ștrandului sau a unor locuri de recreere “pline de viață”, anarhia arhitecturală și lipsa oricărei viziuni sunt toate cartea de vizită a acelorași oameni care ne conduc de aproape 30 de ani!!

Dar poate cel mai important este acum să vorbim despre VIITOR, nu despre TRECUT și mai ales TRECUȚI… Pentru fiecare dintre noi, indiferent de generații, statul la cozi cu orele in fața unor ghișee este o stare de neacceptat, de netolerat și de negândit.

Administrația publică locală din Alba Iulia TREBUIE să fie condusă de OAMENI TINERI ȘI CAPABILI! SmartCity a fost inițial un termen, pentru ca mai apoi sa devină un proiect, apoi dorință și cred că trebuie să ne definească pe toți.

Și dacă este așa, Alba Iulia nu poate fi “Smart”, iar albaiulienii să stea la cozi cu orele și zilele pentru locurile de parcare!! Acesta este un exemplu de incompetență a actualei conduceri!

Voi susține și implementa în primul rând o DIGITALIZARE REALĂ a administrației publice locale. Ce vom putea plăti din fața oricărui calculator, laptop, smartphone, tabletă etc.:

-taxele și impozitele locale, care se pot achita și acum prin mai mulți pași

-amenzile, locurile de parcare cu plată sau cele rezidențiale

-cereri eliberări autorizații de construcții, concesionari

-orice altă cerere de eliberare documente, avize, autorizații (Detalii pe https://schimbaalbaiulia.ro)

Vom reduce orice drum si interacțiune DIRECTĂ cu funcționarii Primăriei, astfel încât cetățenii să își poată rezolva problemele din fata propriului calculator!

Fii SMART! Fii parte a schimbării!

#schimbaalbaiulia.ro #noisuntemschimbarea #noisuntemalbaiulia”, a declarat candidatul pentru Primăria Alba Iulia, din partea ALDE Alba, Lazăr Ioan Bogdan.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    luni, 03.08.2020 at 13:22

    Oameni tineri si capabili… Bine spus, greu de realizat. Nu am nici o afinitate fata de nici un candidat inca, dar ar cam trebui sa terminam cu odata cu suprematia batranului Stalin si a celui lasat cu limba de moarte. Oricum trebuie sa inoim si noi Primaria dupa atata timp de balacareala adminstrativa. Sa dea Domnul !

  2. leontin

    marți, 04.08.2020 at 09:45

    După ce tatăl tău a strâns o avere considerabila tăind si vânzând la fier vechi doua combinate de prestigiu, Uzina noua Zlatna si Utilajul Alba, actual Ambient, e firesc să-ți dorești normalitate pentru a te putea bucura de bani!!
    Oricum putini isi mai amintesc vremurile alea, așa că puteți merge liniștit înainte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax