Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă Bogdan Lazăr, ALDE Alba: În orașul nostru vom desființa cortina baronilor! (P)

Publicat

”Este penibil ca în anul 2020 să mai trebuiască încă să vorbim despre „communism”. Și totuși o facem pentru că o simțim cu toții: PileCunoștințeRelații din păcate se referă la un sistem care funcționează încă și la Alba Iulia.

Pentru că altfel nu se obțin contracte, avize, permise etc. Am spus-o și o declar public: contractele pe câte un pachet de țigări vor înceta. Sau dacă acela este prețul corect, acel preț se va aplica tuturor! Fără clientelisme de partid. Deși, nu cred că un spațiu comercial pe Bulevardul Transilvaniei costa un pachet de țigări pe lună!!!

Și primul pas pentru a scăpa de clientelismul politic este respectarea legii! Atât Legea administrației publice locale nr. 215/2001 cu rectificările ulterioare, cât și Codul Administrativ pun pe primul loc TRANSPARENȚA în conducerea unei UAT.

În anul 2020, cu atât de multe rețele de socializare, pot să îmi iau un angajament care va începe din prima săptămână de mandat:

SECRETOMANIA ȘI ȘMENĂREALA din Primăria Alba Iulia dispar din prima săptămână de mandat! Niciun proiect nu mai trece pe după cortină și fiecare dintre ele este anunțat pe canalele oficiale ale Primăriei, dar și pe conturile mele personale de socializare. Dacă Donald Trump poate să conducă SUA pe Tweeter, un primar la Alba Iulia poate folosi toate mijloacele pentru a ține comunitatea informată cu tot ce îi interesează!

Număr unic de urgență pentru identificarea tuturor problemelor de natură edilitară din Alba Iulia! Iar de acest număr voi răspunde personal!!!

Conturile MELE personale de pe rețelele de socializare vor fi 24/24 la dispoziția albaiulienilor
Crearea unei PLATFORME DE DISCUȚII 0N-LINE pentru prezentarea, discutarea și analizarea proiectelor importante din cadrul Primăriei Alba Iulia. Simulacrul de acum a ceea ce a ajuns “dezbaterea publica” nu mai este de ajuns pentru ca albaiulienii sa poată cu adevărat participa la orice subiect care interesează!

Toți promit, însă sunt SINGURUL care dovedesc cum vom pune în practică mult trâmbițata ADMINISTRARE PARTICIPATIVĂ A ORAȘULUI ALBA IULIA! (Detalii pe https://schimbaalbaiulia.ro)

Fii SMART! Fii parte a schimbării!”, a declarat Lazăr Bogdan, candidatul ALDE Alba, la Primăria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    luni, 10.08.2020 at 13:57

    Copile, esti la gradinita in politica. Trebuia sa mai folosesti la inceput experianta ”inaintasului”, ca precis nu mai afisai asemenea elucubratii. Oricum succes !!

  2. Elena

    luni, 10.08.2020 at 23:12

    e la cresa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax