Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă, Bogdan Lazăr, ALDE Alba: Voicu se teme că albaiulienii nu îi vor mai da salariul nesimțit de 20.000 lei

Publicat

Bogdan Lazăr, candidatul ALDE pentru primăria Alba Iulia, continuă seria atacurilor îndreptate înspre Voicu Paul, actualul viceprimar cu atribuții de primar și candidatul PNL pentru șefia primăriei municipiului. 

”A-l auzi pe Paul Voicu vorbind despre reducerea taxelor și impozitelor, este exact cum l-aș asculta pe Ceaușescu promițând încă 100 de lei la salariu. Știți și voi ce a urmat… După ce le-a interzis angajaților din Primărie să mă contacteze, după ce a încălcat în mod deliberat legea obstrucționând un consilier local să își exercite mandatul, după ce mi-a furat o propunere legislativă pentru a face din ea o mare cacealma, pseudo-liberalul Paul Voicu a anunțat astăzi…nimic.

Practic “săracu’ Paul”  propune o reducere de doar 50% ( în loc de 100% cât am cerut eu), care se vor adresa doar câtorva dintre taxele și impozitele locale (pe când eu propun să se adreseze tuturor taxelor și impozitelor luate de către Primăria Alba Iulia). Mai mult, eu am propus atât pentru starea de urgență, cât și pentru starea de alertă, în timp ce viceprimarul cu aere de primar a hotărât de capul lui că vor fi doar câteva derogări și acestea doar pentru o singură lună – pe perioada stării de urgență.

Eu înțeleg și demagogia și frica unui sistem de piloși și îmbuibați. Sau poate că “săracu’ Paul” s-a speriat că dacă face o concesie firmelor și albaiulienilor și vor scădea evident veniturile la bugetul local, atunci i-ar putea scădea și lui salariul de XX-lux de 20.000 de lei….Trist…Cât de trist…

Luni voi propune mai multe amendamente și totodată aștept propunerile tuturor celor afectați de pandemie. Am pornit acest proiect, doresc să merg până în pânzele albe, indiferent de interesele și jocurile de culise ale celor care s-au învățat să ridice mâna la comanda!”, a declarat Bogdan Lazăr, candidatul ALDE pentru primaria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Rusinea

    miercuri, 24.06.2020 at 15:04

    Daca are atita, este chiar nesimtit !

  2. pilu

    miercuri, 24.06.2020 at 16:27

    Bai ala cu salar de 20 000 de lei. Atat cat mai esti primar apuca-te si fa curatenie la Cinema Columna ca deja natonalitatile conlocuitoare din incinta (a se citi spatiu de cazare) se multiplica pe zi ce trece (acum sunt vreo 15). Pai cei de la 280 te mai voteaza ? Fa ceva !! Dui acasa pe banii Primariei, acolo unde au domiciliul in buletin. Sunt aici de noua luni si tu habar nu ai. Pai ce primar esti ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax