Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă – Bogdan Lazăr, ALDE Alba: Vouchere de 50 lei pentru a mânca în oraș! (P)

Publicat

”După cum promiteam încă de săptămâna trecută, proiectul meu de a sprijini în mod real cel mai afectat domeniu din Alba Iulia (HORECA) a intrat în linie dreaptă. Astăzi am depus în mod oficial cererea și expunerea de motive la Primăria Alba Iulia prin care voi cere includerea pe ordinea de zi a unui nou proiect pentru sprijinirea mediului de afaceri din Alba Iulia.

Practic, toți albaiulienii trecuți de 14 ani vor putea să solicite Primăriei Alba Iulia un voucher special, în valoare de 50 de lei, pe care îl vor putea cheltui la toate restaurantele și cafenelele din orașul Alba Iulia!

Este doar încă un mod real, cert și onest prin care forțăm actuala conducere a Primăriei Alba Iulia să facă exact ce trebuie în cea mai mare criză prin care trece mediul privat din orașul nostru. În urma aprobării unui astfel de proiect în viitoarea ședință de consiliu, Primăria Alba Iulia va trebui să elibereze pe bază de cerere aceste vouchere, urmând ca mai apoi fiecare firmă să le deconteze direct la UAT.

Pentru cei din Primăria Alba Iulia care se vor speria că au prea mult de lucru, în speță viceprimarul cu aere de primar Paul Voicu, țin să menționez public așa cum am făcut-o de fiecare dată. Nu eu sunt cel care inventez apa caldă sau mersul pe bicicletă. Acesta este modul prin care în Austria, primarul Vienei a eliberat câte un voucher de 50 de euro pentru fiecare familie, care să fie folosit în cafenelele și restaurantele din oraș pentru a sprijini sectorul cel mai afectat de criza de coronavirus: HORECA”, a declarat Bogdan Lazar, candidatul ALDE Alba la Primăria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 15.07.2020 at 16:00

    Mai sa fie ! Am crezut ca ti-a puiat mintea ceva inedit. Esec !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax