Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă Călin Matieș, PSD Alba: La iarnă vom îngheța în case: facturile la energie se vor dubla sau chiar tripla!

Publicat

”La iarnă vom îngheța în case: facturile la energie se vor dubla sau chiar tripla! Cer public test antidrog pentru premierul României!”

”Pentru cineva care ocupă funcția de premier al României este de neacceptat să nu vorbească nimic despre apocalipsa care ne așteaptă pe noi, românii, peste doar câteva luni!

Inflația galopantă și scumpirile în lanț vor face din iarna 2021-2022 cea mai gravă și grea iarnă din istorie României după căderea comunismului. Majoritatea pensionarilor cu pensii mai mici de 2.000 de lei, dar și angajații cu venituri sub 2.500 lei (familii monoparentale) nu își vor putea permite facturi de 1.000-1.500 lei/lună în perioada iernii.

Pentru mine este clar: Premierul României ori nu s-a trezit din beția Americii, ori este prost informat: facturile la energie se vor dubla sau chiar tripla în această iarnă! Vreau și îi provoc pe președintele PNL Alba Ion Dumitrel, prefectul PNL Nicolae Albu și senatorul PNL Sorin Bumb să vină cu soluții concrete prin care Guvernul lor îi va ajuta pe locuitorii județului Alba, care nu își vor permite să dea drumul la centrale sau calorifere în această iarnă.

Premierul Câțu, infractorul care s-a îmbătat la propriu cu visul american și câteva lăzi de bere, dar și echipa de trompetiști din PNL Alba, vor fi direct răspunzători de dezastrul din această iarnă.

Datoria externă totală a României a crescut în primele 6 luni ale acestui an cu 2,09 miliarde de euro, la 128 mld. euro. Rata anuală a inflației a accelerat în luna iulie la 5%, maximul ultimilor ani, după ce energia electrică s-a scumpit cu 25%, gazele cu 20% şi combustibilii cu 13% faţă de iulie 2020.

Eu spun că va veni o criză pentru poporul român de 3 luni pe pagina mea de Facebook MatiesCălinGheorghe (https://www.facebook.com/matiescalingheorghe), doar că o parte din oameni nu reușesc să vadă criza din cauza culorii galbene în care încă mai cred ! Fraților, ne așteaptă cel puțin 4 luni grele în care facturile la energie și curent în lunile cele mai friguroase vor depăși lejer 1.500 de lei, pentru cei obișnuiți să plătească maxim 600-650 lei/lună! La aceasta se adaugă coșul zilnic, unde numai uleiul s-a scumpit de la 3.60 lei/l la aproape 6 lei/l în mai puțin de 12 luni.

România în acest an a excelat numai la legume și fructe, dar pentru că actualul Guvern nu a fost capabil să facă acel lanț scurt – de la fermă la furculiță – pe care l-am tot cerut celui mai prost ministru pe care l-a avut România vreodată la Agricultură (Adrian Oros – PNL Cluj), fermierii au ajuns să arunce produsele românești la gunoi…

Apocalipsa economică pentru familiile cu venituri mici va începe peste doar 3 luni și actualul Guvern PNL-USR sau clovnii lor din județul Alba nici măcar nu discută despre dezastrul care va veni. Îl aștept pe senatorul PNL Sorin Bumb, cel care se bătea cu pumnul în piept cu marea lui realizare de branșamente la gaze să le explice acum locuitorilor din Alba de ce nu își vor putea permite să dea drumul la centrale în această iarnă!

De asemenea, văzând atât de multă inconștiență și incoerență în actul de guvernare, solicit public un test antidrog premierului Câțu, dar și testări zilnice pentru depistarea alcoolului înainte ca acesta să semneze orice  documente oficiale ale statului român.

Așa nu se mai poate!!! Îi veți omorî cu zile pe români, condamnându-i la frig  în propriile locuințe…”, a declarat Călin Matieș, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rosianu

    luni, 16.08.2021 at 21:37

    Bre, dle Maties cu declaratii nu ieftinesti gazele. Te-am ales in parlamwnt sa faci legi si lobby pt legi in facoarea cetateanului. Crezi ca iti justifici salariul baban daca tot declari ca guvernantii nu sunt buni? Asta o stim toti acum dar declara ce faci ca sa ne fie bine chiar cu guvernantii astia skabi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax