Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă Călin Matieș, senator PSD Alba: Astăzi votez cu 2 mâini, dar și cu toată inima și toată setea


Publicat

Comunicat de presă: ”Am așteptat mult acest moment în care chiar simt că fac ce trebuie pentru țara mea, votând împotriva acestui guvern criminal condus de un fost pușcăriaș – Florin Câțu!

Fără să vrea, președintele Iohannis le-a transmis până și liberalilor că au eșuat. Pentru că în ultimii 3 ani aproape, toate instituțiile statului au fost în mâna PNL. Și aceștia au eșuat!! Astăzi votez împotriva unui premier incompetent, laș și criminal! Un premier care a aruncat cu de toate spre mulți parlamentari pentru a le câștiga astăzi votul… Cât de penibil, cât de jenant, cât de grotesc! EU NU SUNT DE VÂNZARE!

Să distrugi ce încă mai mergea în România, să îți bagi joc de fermierii țării, să distrugi ce încă mai funcționa din agricultură, să refuzi să dotezi spitalele (atâtea câte mai avem, după ce Boc le-a închis pe cele 67…culmea exact pe vremea când ministru al Sănătății era același interimar de astăzi, sub care mor pacienți-femei carbonizate și nimeni nu e vinovat, NENOROCIȚILOR!!)…este GROTESC! Este criminal, este anti-românesc să mai ținem acest om în fruntea Guvernului României!

Suntem o țară europeană, cu un traseu european, dar nu putem să fim cârpa de șters pantofii intereselor celor mai puternici, nu neapărat mai mari decât noi!

Astăzi votez cu 2 mâini, dar și cu toată inima și toată setea, ca acești ciocoi și parveniți să plece acasă! Astăzi criminalii trebuie să cadă și sper că toți parlamentarii vor realiza că România trebuie salvată de cei cărora puterea le-a luat mințile.

No, pa, Câțule! Ca să înțelegi pe limba colegilor tăi de celulă: Don’t come back! Cu alte cuvinte, să mai vii când te-om mai chema noi…Servus!”, a declarat Călin Matieș, într-un comunicat de presă.

 Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nn

    marți, 05.10.2021 at 22:29

    Șoșoacoooo, esti identic cu doamna Șoșoaca si la vorbe si la port „costum traditional IE”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

Fără proteste ale anti-vacciniștilor în următoarele 30 de zile: Manifestații cu maxim 100 de participanți, toți vaccinați

Publicat

Doar 100 de persoane și toate vaccinate, atât vor mai putea participa la proteste, în următoarele 30 de zile. Decizia face parte din hotărârea emisă de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, hotărâre care va fi votată de Guvern vineri seara. 

Măsura, după ce va fi votată, va intra în vigoare de luni, 25 octombrie.

Mai exact, cei care vor vrea să organizeze proteste sau mitinguri de orice fel vor fi nevoiți să aibă doar 100 de participanți și toți să facă dovada că au fost vaccinați împotriva COVID-19.

CITEȘTE ȘI: DOCUMENT OFICIAL: Lista RESTRICȚIILOR aprobate, care vor intra în vigoare de luni, 25 octombrie. CNSU, decizie de ultimă oră

Mai există și varianta prin care pot face dovada că au fost infectați cu virusul.

(4) Se propune ca, pentru o perioadă de 30 zile, mitingurile și demonstrațiile să poată fi organizate cu participarea a cel mult 100 de persoane și doar dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

After-school-urile, creșele, grădinițele și școlile private vor fi închise în următoarele 2 săptămâni. Hotărâre a CNSU

Publicat

Toate creșele, grădinițele, after-school-urile dar și școlile private vor fi închise în vacanța de două săptămâni care începe luni, potrivit hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU), care a fost aprobată vineri.

Detalii despre restricțiile care intră în vigoare luni, AICI:  DOCUMENT OFICIAL: Lista RESTRICȚIILOR aprobate, care vor intra în vigoare de luni, 25 octombrie. CNSU, decizie de ultimă oră

Măsura se aplică în toată țara, indiferent de rata de incidență din localitate. Este pentru prima dată de la declararea stării de alertă când vor fi închise after-school-urile.

Toți elevii din școli și licee vor intra în vacanță luni, pentru două săptămâni.

Pentru ca măsurile să intre în vigoare, trebuie ca acestea să fie adoptate prin ordine de ministru al Educației.

Fragment din hotărâre

Se propune emiterea de către Ministerul Educației a unei instrucțiuni prin care să se recomande instituțiilor de învățământ superior din sistemul național de învățământ trecerea în online a tuturor activităților în perioada 25.10.2021-05.11.2021.

(1) Se suspendă activitățile care impun prezența fizică a antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor în toate unitățile de învățământ privat, inclusiv în cele cuprinse în Registrul special al organizațiilor furnizoare de educație care organizează și desfășoară pe teritoriul României activități de învățământ corespunzătoare unui sistem educațional din altă țară, pentru perioada 25.10.2021-05.11.2021.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Masca de protecție devine obligatorie în biserici, la slujbe, timp de 30 de zile. Spațiu de doi metri între enoriași

Publicat

Măștile și distanțarea de 2 metri între enoriași revin de luni, 25 octombrie în fiecare lăcaș de cult din România.

Vineri seara, Guvnerul va aproba hotărârea emisă de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. 

Mai exact, printre restricțiile impuse de autorități din cauza pandemiei de COVID, se află și modul în care timp de 30 de zile credincioșii pot participa la slujbe.

CITEȘTE ȘI: DOCUMENT OFICIAL: Lista RESTRICȚIILOR aprobate, care vor intra în vigoare de luni, 25 octombrie. CNSU, decizie de ultimă oră

Potrivit documentului, fie că slujbele se desfășoară în afara sau în interiorul lăcașului de cult, trebuie ca enoriașii să aibă o distanță de 2 metri între ei și obligatoriu să poarte mască de protecție.

(5) Se propune ca activitatea cultelor religioase, inclusiv a slujbelor și rugăciunilor colective, să se desfășoare în interiorul și/sau în afara lăcașurilor de cult cu asigurarea unei suprafețe de 2 mp pentru fiecare persoană și purtarea măștii de protecție.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Barurile, cluburile de noapte și discotecile se închid pentru 30 de zile. Interzis și la botezuri și mese festive

Publicat

Barurile, cluburile și discotecile se închid pentru 30 de zile. Măsura va intra în vigoare de luni, 25 octombrie, după ce va fi votată în cursul zilei de vineri. 

Închiderea locațiilor face parte dintr-o serie de restricții impuse din cauza pandemiei de COVID. 

Vineri dupa masă, Guvernul va aproba hotărârea emisă de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

De asemenea, botezurile, mesele festive sunt și acestea interzise. Work-shopurile, conferințele și cursurile sunt de asemenea, interzise pentru următoarele 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: DOCUMENT OFICIAL: Lista RESTRICȚIILOR aprobate, care vor intra în vigoare de luni, 25 octombrie. CNSU, decizie de ultimă oră

Mai mult, competițiile sportive se vor desfășura fără public.

Art.1 –   (1) Se propune interzicerea activității în baruri, cluburi și discoteci.

(2) Se propune interzicerea, pentru o perioadă de 30 zile, a organizării și desfășurării evenimentelor private (nunți, botezuri, mese festive etc.), cursurilor de instruire, workshop-urilor și conferințelor, precum și a concertelor și spectacolelor organizate în alte spații deschise sau închise cu excepția celor special destinate care aparțin instituțiilor de spectacole și/sau concerte.

 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate