Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă: Candidații PNL pentru Parlamentul European

Publicat

pnl

Partidul National Liberal propune pentru alegerile europarlamentare o listă cu oameni valoroși și competenți, fiecare fiind pregătit să reprezinte interesele României la cel mai înalt nivel, în cele mai dure negocieri politice. Vă invităm să cunoașteți mai îndeaproape o parte din candidații noștri.

Mircea Hava are o vastă experiență în domeniul administrației locale. Este Primarul Celeilalte Capitale, Alba Iulia, unul dintre cele mai frumoase orașe ale României. Sub conducerea sa, orașul a aderat total la calea europeană. A adus la Alba Iulia 300 de milioane de euro, bani europeni reali pentru nevoi reale.

m

Astfel, Alba Iulia s-a situat pe primul loc în topul absorbției de fonduri nerambursabile în rândul municipiilor din România. De asemenea, a coordonat proiectul Alba Iulia Smart City, susținând dezvoltarea infrastructurii inteligente, digitale și a serviciilor publice construite în jurul cetățeanului.

În 2018 revista Forbes a apreciat activitatea lui Hava ca primar, situând Alba Iulia între primele 10 orașe ale României. Mircea Hava dorește să activeze în Comisia pentru Dezvoltare Regionala si Planificare Urbana, pentru a ușura birocrația asociată cheltuirii fondurilor europene, cadrul legal prin care responsabilitatea instituțiilor de administrare și management se va transforma într-un ajutor și nu o povară pentru cei care lucrează cu bani europeni.

Rareș Bogdan este garantul deschiderii PNL față de societatea civilă și o voce fermă și puternică împotriva abuzurilor PSD. A militat constant pentru apărarea valorilor democratice, pentru oprirea hoției și a abuzurilor. În urma opoziției sale față de PSD, Rareș Bogdan a ajuns să fie ținta cenzurii guvernamentale, exercitate prin intermediul CNA.

r

Rareș Bogdan este un adevărat patriot și va lupta pentru ca românii să se bucure și acasă de nivelul de trai european, de libertatea garantată de instituțiile europene și pentru ca drepturile noastre să fie respectate cu sfințenie.

Rareș Bogdan revine acum în PNL, după ce a activat în organizația de tineret la Cluj, în perioada studenției. Trimiterea lui Rareș Bogdan în Parlamentul European este un mare câștig pentru România: noi vom câștiga o voce fermă, care va conta în orice dezbatere la nivel european.

Adina Vălean este membru al Parlamentului European din 2007. Conduce Comisia pentru Mediu, sănătate publică și siguranță alimentară și este șef al Delegației române din PPE.

p

De numele său se leagă anularea tuturor taxelor de roaming în interiorul UE, fie că este vorba de apeluri telefonice sau de traficul de internet pe mobil. În activitatea sa în cadrul Comisiei pentru Mediu, s-a luptat pentru ca pe rafturile magazinelor din România să nu mai existe produse care conțin substanțe periculoase și pentru ca poluarea transfrontalieră să fie redusă drastic.

Daniel Buda este membru al Parlamentului European. A activat în Comisia pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală și a depus o serie de amendamente menite să ducă la simplificarea procedurilor de absorbție a fondurilor europene alocate prin Politica Agricolă Comună.

p

De asemenea, a reușit ca în noul exercițiu financiar să obțină o creștere a subvențiilor respectiv a cuantumului plăților directe la hectar pentru fermierii români. Această creștere a subvențiilor îi va ajuta să devină competitivi pe piața europeană și să obțină performanțe în agricultură.

Partidul Național Liberal este cel mai important partid românesc din Partidul Popular European, partid aflat la conducerea Parlamentului European, Comisiei Europene și a Consiliului European. Prin intermediul PNL, vocea ta se face auzită la nivelul Uniunii Europene.

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

UPDATE ACCIDENT grav la Petreşti: Trei persoane rănite după ce două maşini s-au lovit

Publicat

smurd

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut în localitatea Petreşti. Din primele date, două autoturisme au intrat în coliziune. Una dintre persoanele rănite a rămas prinsă în caroseria maşinii. Potrivit ISU Alba, la faţa locului intervine Garda Sebeş cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Toate persoanele rănite sunt conştiente. UPDATE: […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

A fost modificată legea armelor şi muniţiilor. Care sunt noile condiţii din proiectul adoptat de Parlament

Publicat

pistol

Legislaţia armelor şi muniţiilor a fost modificată prin vot final la Camera Deputaţilor asupra proiectului inițiat de guvern în cursul anului trecut. Una dintre modificări se referă la armele de tir, care vor putea fi folosite în scopul exclusiv de practicare a tirului sportiv, chiar și de tinerii sub 18 ani. “Persoanele care nu au […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

De JOI: Înscrieri pentru LOCURI de PARCARE la Alba Iulia. Condiții, zone vizate, calendar și acte necesare

Publicat

parcari publice

Primăria Alba Iulia începe, din 20 iunie, înscrierile pentru atribuirea unor noi locuri de parcare de reședință, pe bază de abonament. Atribuirea se face numai în limita unui loc de parcare pentru fiecare apartament sau spațiu cu altă destinație în blocurile arondate. O persoană poate depune un singur dosar. Înscrierile se vor face între orele […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Rezervația Masa Jidovului, filmată cu drona. Cum arată unul dintre cele mai frumoase monumente naturale din Alba

Publicat

Masa Jidovului este un monument al naturii cunoscut de localnicii de pe Valea Sebeșului și sub denumirea de „Masa Uriașului”. Formațiunea de piatră face parte dintr-o arie protejată de interes național, de fapt o rezervație naturală de tip geologic și peisagistic situată în sud-vestul Transilvaniei, la granița dintre Alba și Sibiu. Rezervația naturală, inclusă în […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate