Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă: Candidații PNL pentru Parlamentul European

Publicat

pnl

Partidul National Liberal propune pentru alegerile europarlamentare o listă cu oameni valoroși și competenți, fiecare fiind pregătit să reprezinte interesele României la cel mai înalt nivel, în cele mai dure negocieri politice. Vă invităm să cunoașteți mai îndeaproape o parte din candidații noștri.

Mircea Hava are o vastă experiență în domeniul administrației locale. Este Primarul Celeilalte Capitale, Alba Iulia, unul dintre cele mai frumoase orașe ale României. Sub conducerea sa, orașul a aderat total la calea europeană. A adus la Alba Iulia 300 de milioane de euro, bani europeni reali pentru nevoi reale.

m

Astfel, Alba Iulia s-a situat pe primul loc în topul absorbției de fonduri nerambursabile în rândul municipiilor din România. De asemenea, a coordonat proiectul Alba Iulia Smart City, susținând dezvoltarea infrastructurii inteligente, digitale și a serviciilor publice construite în jurul cetățeanului.

În 2018 revista Forbes a apreciat activitatea lui Hava ca primar, situând Alba Iulia între primele 10 orașe ale României. Mircea Hava dorește să activeze în Comisia pentru Dezvoltare Regionala si Planificare Urbana, pentru a ușura birocrația asociată cheltuirii fondurilor europene, cadrul legal prin care responsabilitatea instituțiilor de administrare și management se va transforma într-un ajutor și nu o povară pentru cei care lucrează cu bani europeni.

Rareș Bogdan este garantul deschiderii PNL față de societatea civilă și o voce fermă și puternică împotriva abuzurilor PSD. A militat constant pentru apărarea valorilor democratice, pentru oprirea hoției și a abuzurilor. În urma opoziției sale față de PSD, Rareș Bogdan a ajuns să fie ținta cenzurii guvernamentale, exercitate prin intermediul CNA.

r

Rareș Bogdan este un adevărat patriot și va lupta pentru ca românii să se bucure și acasă de nivelul de trai european, de libertatea garantată de instituțiile europene și pentru ca drepturile noastre să fie respectate cu sfințenie.

Rareș Bogdan revine acum în PNL, după ce a activat în organizația de tineret la Cluj, în perioada studenției. Trimiterea lui Rareș Bogdan în Parlamentul European este un mare câștig pentru România: noi vom câștiga o voce fermă, care va conta în orice dezbatere la nivel european.

Adina Vălean este membru al Parlamentului European din 2007. Conduce Comisia pentru Mediu, sănătate publică și siguranță alimentară și este șef al Delegației române din PPE.

p

De numele său se leagă anularea tuturor taxelor de roaming în interiorul UE, fie că este vorba de apeluri telefonice sau de traficul de internet pe mobil. În activitatea sa în cadrul Comisiei pentru Mediu, s-a luptat pentru ca pe rafturile magazinelor din România să nu mai existe produse care conțin substanțe periculoase și pentru ca poluarea transfrontalieră să fie redusă drastic.

Daniel Buda este membru al Parlamentului European. A activat în Comisia pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală și a depus o serie de amendamente menite să ducă la simplificarea procedurilor de absorbție a fondurilor europene alocate prin Politica Agricolă Comună.

p

De asemenea, a reușit ca în noul exercițiu financiar să obțină o creștere a subvențiilor respectiv a cuantumului plăților directe la hectar pentru fermierii români. Această creștere a subvențiilor îi va ajuta să devină competitivi pe piața europeană și să obțină performanțe în agricultură.

Partidul Național Liberal este cel mai important partid românesc din Partidul Popular European, partid aflat la conducerea Parlamentului European, Comisiei Europene și a Consiliului European. Prin intermediul PNL, vocea ta se face auzită la nivelul Uniunii Europene.

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Incendiu la coșul de fum al unei case din Ciuguzel. Pompierii din Aiud au intervenit pentru stingerea focului

Publicat

pompieri-isu-incendiu-noaptea_3-e1540839254587

Un incendiu a izbucnit vineri seara, la coșul de fum al unei locuințe din localitatea Ciuguzel. Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un incendiu izbucnit la coșul de fum a unei locuințe din localitatea Ciuguzel. UPDATE: Incendiul a […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Finanțelor, despre rambursarea taxei auto. Data limită până la care românii își vor primi înapoi banii

Publicat

evacuare esapament masina poluare co2

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat joi că până la finele lunii aprilie, toate deciziile de impunere în privința restituirii taxei auto trebuie să fie emise, amenințând chiar cu demiteri în caz contrar. În plus, până la finele lunii mai, toți românii care au decizii de impunere ar trebui să își primească banii, potrivit ministrului. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Inconștiență fără limite, la Alba Iulia. Trei tineri au escaladat un stâlp de înaltă tensiune din oraș

Publicat

tineri stalp inalta tensiune

Teribilism dus la inconştienţă. Trei tineri au fost surprinși, vineri după-amiaza, în timp ce s-au urcat pe un stâlp de înaltă tensiune aflat în zona podului rutier de peste râul Ampoi, la ieșirea din municipiul Alba Iulia spre Cluj-Napoca. Un cititor Alba24 a surprins imagini cu trei tineri care s-au cățărat pe un stâlp de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Firmele, obligate să încheie asigurare de răspundere profesională. Proiect la Ministerul Justiţiei

Publicat

semnare acte

Firmele vor fi obligate să încheie anual o asigurare de răspundere profesională care să acopere cel puțin cheltuielile necesare unei eventuale proceduri de insolvență. Prevederea se regăseşte într-un proiect de lege lansat vineri în dezbatere publică de Ministerul Justiției. Polița va trebui transmisă Registrului Comerțului, altfel această instituție va putea să pronunțe dizolvarea firmelor, adică, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate