Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat de presă: Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali ALBA – Comunitatea celor care fac ca lucrurile să se întâmple

Publicat

”Pentru Partidul Național Liberal Alba a contat întotdeauna spiritul întreprinzător, afinitatea pentru inovație, deschiderea către comunitate prin creativitatea și inventivitatea celor care s-au opus vremurilor demonstrând că se poate.

La nivel național, Clubul Oamenilor de Afaceri Liberal este o structură internă puternică și clar definită care asigură un cadru de discuții și expertiză în zona mediului de afaceri.

Importanța acestei structuri este dată de crearea unui cadru capabil să genereze politici și strategii care să determine un sprijin real pentru mediul privat, fie că vorbim aici despre întreprinderi mici și mijlocii sau despre marii contribuitori.

Crearea unui mediu activ de discuții care privește zona fiscalității, zona finanțărilor europene, creșterea potențialului strategic al diverselor sectoare de activitate, toate acestea sunt obiective pe care ni le-am asumat în sensul în care înțelegem că fără un mediu economic intern sprijinit în mod eficient, nu putem vorbi nici despre creșterea numărului de salariați, nici despre comunități puternice, nici despre medii locale atractive și deschise dezvoltării sustenabile pe termen mediu și lung.

În ultimii ani, pe harta economică a României, județul Alba se impune printr-o deschidere veritabilă către un mediu privat performant și dispus colaborării eficiente cu factorii de decizie, fiind un contribuitor important la nivelul Produsului Intern Brut (PIB), fiind un exemplu de bune practici, demonstrând valoarea deosebită a capitalului uman care operează în această zonă.

Fie că vorbim despre industria automotive, despre cea alimentară sau despre domeniul construcțiilor industriale și civile, județul Alba a demonstrat prin întreprinzătorii săi, că omul sfințește locul.

În acest sens, în raport direct cu respectul pe care-l purtăm fiecărui om creator de plus valoare în domeniul privat, pe cale de consecință logică în raport cu datoria pe care o avem față de fiecare inițiativă de tip economic, am decis înființarea COAL Alba, Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali Alba, o inițiativă care se bucură de sprijinul a numeroși antreprenori din județ.

Ideea, ca orice idee valoroasă a cărui timp a venit, a fost materializată de către Horațiu Florea, un antreprenor care a demonstrat de-a lungul timpului că se poate obține performanță într-un domeniu în care concurența este dinamică și extrem de valoroasă.

Acesta a fost desemnat de către PNL Alba ca fiind persoana cea mai potrivită să dețină funcția de președinte COAL Alba, expertiza sa fiind garanția că vom organiza ceva mai mult decât niște ședințe în care să trecem în revistă principalele probleme ale mediului de afaceri.

Implicarea domniei sale în politică demonstrează ochiului avizat că schimbarea pe care o dorim de cele mai multe ori nu se poate obține dacă nu ești parte a acestui joc.

În sensul constituirii acestui important departament intern, clubul beneficiază de aportul oamenilor de afaceri din zona Sebeș, Blaj, Cugir, Zlatna, Aiud, zona Munților Apuseni, Alba Iulia, obiectivul nostru fiind ca expertiza  mediului de afaceri să se transforme rapid în proiecte legislative, în programe și strategii care să sprijine în mod real mediul de business al județului Alba.

“Cred că în contextul actual, vocea oamenilor de afaceri trebuie să fie mai bine auzită, cred că expertiza, capacitatea de a-și asuma riscuri, gândirea strategică de care dau dovadă antreprenorii români, au nevoie de un cadru în care să se manifeste și care să devină în cel mai scurt timp posibil furnizor de know-how pentru politicile și strategiile pe care le dezvoltă Guvernul României în sensul sprijinirii și dezvoltării economiei românești.

Mi-am asumat în aceste zile, alături de colegii liberali, o misiune în care fiecare antreprenor din județul Alba contează, căci, mă credeți sau nu, de modul în care gândesc și acționează acești oameni depinde dezvoltarea pe termen mediu și lung al unui loc pe care îl numim cu drag, acasă.” – Horațiu Florea, președinte COAL Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 20.04.2023 at 13:24

    „deschiderea către comunitate prin creativitatea și inventivitatea celor care s-au opus vremurilor demonstrând că se poate.”
    Corect,aţi inventat şi creat pensiile speciale, iar când a fost vorba să le tăiaţi prin creativitatea voastră nu le-aţi votat. Cred că ceea ce aţi pus la cale este doar o mână de firme care primesc lucrări cu dedicaţie de la voi, ş-atât. Asta aşa, ca să mai audă lumea că nu lânceziţi, cum sunteţi obişnuiţi. Căutaţi oameni credibili, că vin alegerile şi iar vă prind nepregătiţi, cu tot felul de ciurucuri pe liste.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax