Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat de presă CSM Unirea Alba Iulia: Mesajul de ANUL NOU al primarului Gabriel Pleșa: “La mulți ani tuturor! Hai Unirea!”

Publicat

Într-un comunicat de presă reprezentanții clubului CSM Unirea Alba Iulia au transmis mesajul cu ocazia Revelionului, al primarului Gabriel Pleșa. 

Redăm mesajul din comunicat:

“În pragul dintre ani, vreau să transmit tuturor sportivilor și antrenorilor Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia, dar și tuturor membrilor compartimentelor tehnic, administrativ și managerial că sunt mândru de performanțele lor și că sunt sigur că anul viitor vor fi și mai buni.

CITEȘTE ȘI: MESAJE DE ANUL NOU 2023: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2023

Anul care a trecut a fost un an în care am obținut performanțe notabile, în condiții de seriozitate și profesionalism. Vă garantez tuturor că întotdeauna veți avea, în mine și în instituția pe care o conduc, un partener loial și un suporter necondiționat!

Un gând aparte adresat suporterilor echipelor noastre care au știut să ne susțină și la bine și la greu! La mulți ani tuturor! Hai Unirea!”, Gabriel Pleșa, Primarul Municipiului Alba Iulia (Comunicat de presă CSM Unirea Alba Iulia)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax