Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă: De Crăciun, fii mai bun! – acțiune caritabilă a PNL Alba Iulia

Publicat

”De Crăciun, fii mai bun! Așa sună îndemnul într-una din colindele care ne vestesc apropierea Sărbătorii Nașterii Domnului.

Echipa PNL Alba Iulia, în spiritul tradițional, continuă, ca și în ceilalți ani, organizarea de acțiuni caritabile, din dorința de a veni în sprijinul celor care au nevoie. Cu gândul de a aduce o bucurie de Crăciun, echipa PNL Alba Iulia l-a chemat mai repede pe Moș Crăciun în casele unor copii cuminți, dar mai puțin favorizați de soartă.

Inițiativa a constat în strângerea unor donații pentru a putea fi cumpărate haine, jucării și dulciuri pentru fetițe și băieți cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani. Copiii au primit darurile cu mare bucurie și emoție, văzând că cineva s-a gândit la ei, acum în prag de sărbători.

Acțiunea a fost inițiată de Biroul Politic Local al PNL Alba Iulia și s-a desfășurat în perioada 20-21 decembrie 2021.

Bucuria adusă micuților a fost posibilă datorită implicării sincere a membrilor și simpatizanților PNL, care au dorit să facă un gest caritabil, transmițând totodată prin asta un mesaj către toți cei care au posibilitatea, nu doar în această perioadă, ci și în restul anului, să își reverse din bunătatea lor și asupra celor aflați în nevoi”, au transmis reprezentații PNL Alba Iulia într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Libertatea

    miercuri, 22.12.2021 at 14:46

    Ar fi interesant daca echipa cunoaste si definitia conceptului de liberalism !

  2. x

    joi, 23.12.2021 at 09:42

    Pesedisti vopsiti in galben!

  3. Gelu Stoian

    joi, 23.12.2021 at 11:42

    @ X : Matu Citu-n Costumul lui Marcel Ciolanu’ !!!!!!

  4. Gelu Stoian

    joi, 23.12.2021 at 11:58

    ” Echipa PNL Alba ” A Invitat-o Pe Baba Cloanta Cotoroanta, MinistreSA Tineretului, FAmiLIEI SI EgelTATII de SANSE PSD, Mamzel Fi(I)REA, sa LE Faca ” unor copii cuminti ” SI ” mai putin favorizati de [ Karma } soarta” O Bucuria adusa micutilor ” prin implicarea ” sincera a membrilor ei ” daruri MODESTE ca Valoare, ” haine, & dulciuri , COLindand-ULE, CU Colindul ” De Craciun sa fii mai bun „, In COLABARE-n Guvernul USL DOI, General Nicolae MA-Ciuca CU Marcel Ciolacu-PSD SI Io No Pot ( Sau Nem tudom USR-ul ) Kelemen Hunor-UDMR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Gelu Stoian

    joi, 23.12.2021 at 12:04

    # LIBERTATEA : Dupa Matu Citu, Liberalismul inseamna TRADAREA Celor Care AU Votat, de Mos Nicolae, 6 dec. 2019, la Alegerile Parlamentare, Candidatii La Senat si Camera Deputilor PNL, SI Vinderea, pe 30 de ARGINTI, CA Iuda, PUTERII EXECUTIVE, A Guvernului, Ex. INAMICULUI LOR, PSD-ul !!!!!!!!!!!, LUCRU pe care NU L-au FACUT Unii Senatori SI Deputati PNL,In Frunte cu Ludovic Orban !!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax