Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă, deputatul PNL Florin Roman: Județul Alba, lider național al testărilor

Publicat

roman

Alba este județul care face cele mai multe testări, din regiunea Centru, raportate la numărul populației, a transmis joi liderul deputaților PNL, Florin Roman. 

„Situația la zi pe celelalte județe din zona Centru este următoarea: Harghita 573, Brașov 2307, Sibiu 1.076, Mureș 1.536, Covasna 1.335.

Doar 19 județe din țară fac testări la zi, la care se adaugă municipiul București. Celelalte județe fie nu au achiziționat aparatura de diagnosticare, fie sunt încă în probe.

Îi felicit pe cei de la DSP și Spitalul Județean că au pus Alba, și pe primul loc al testărilor pe țară, cu excepția centrelor universitare mari, București, Iași, Timișoara și Cluj!

Mulțumiri se îndreaptă și spre Consiliul Judetean Alba și firma Transavia, care au asigurat punerea în funcțiune a celor două aparate de testare.

Alba este înregistrat oficial cu 3.069 teste efectuate, iar o altă veste bună este numărul redus al cadrelor medicale infectate. La nivel național sunt centralizate până azi 91.415 de teste”, a transmis deputatul PNL de Alba, Florin Roman.

Citește și ALBA: OPT cazuri noi de infecție cu noul coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore. Bilanțul ajunge la 141 de îmbolnăviri

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax