Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă, Florin Roman, deputat PNL: PSDăncilă și PSDPonta își bat joc de votul românilor

Publicat

Florin Roman

”Pro România este noul partid balama din Parlamentul României, iar pesedistul vopsit Victor Ponta a confirmat că este de vânzare! Prețul: înființarea unui grup parlamentar, la care PSDPonta avea oricum dreptul, fără să se vândă PSDăncilă, sancționat prin votul masiv al romanilor.

Matematica simpla arată ca fără cele 24 de voturi ale noului PSDPonta, urmașii lui Dragnea nu l-ar fi putut impune pe colegul lor de suflet roșu, Marcel Ciolacu, în fruntea Camerei Deputaților.

Lideri ai noului PSDPonta, fosta Pro România, cum este, fostul premier Tudose au votat chiar în fata chestorilor. Ca mulți alți pesediști vopsiti ai lui Ponta.

Absolventul politic Victor Ponta uită ca pe lângă cele 100 de voturi adunate de PNL, USR și PMP, 20 au mers la UDMR iar 11 au fost nule.

Așa că în fata matematicii simple, minciunile Dvs pălesc, domnule Ponta. Fiți bărbat și recunoașteți înțelegerea. Ca sunteți președintele noului PSDPonta și că împreună cu “ciuma roșie” v-ați bătut joc de votul masiv al romanilor!” a declarat Florin Roman, deputat PNL de Alba, într-un comunicat de presă. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 30.05.2019 at 16:37

    Lasa ma, ca astia au votat in functie de directive, pe care o sa le primiti si voi daca ajungeti sus. Daca nu, pe urmele lui Dragnea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax