Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă Florin Roman: Îl susțin pe Vasile Pușca pentru ca aleg întotdeauna un bun primar

Publicat

Îl susțin pe Vasile Pușca la primaria Valea Lunga pentru ca aleg întotdeauna un bun primar. Poate că Vasile are câteodată gura mai sloboda, dar ce a făcut el ca primar pentru comuna era greu de crezut în urmă cu câțiva ani.

În spatele oricărei lucrari de apă, canal, stradale, cămin cultural sau școală stă multă muncă. Și nu poți face nimic fără bani. Vasile Pușca a știut întotdeauna să se bată pentru consătenii lui, iar determinarea lui este a unui om devotat total locuitorilor din Valea Lungă. Poate nu e la fel de abil ca și alți competitori politici, pe care nu-i doare gura să promită orice, poate nu are timp sa fie amabil în permanență, pentru că cine muncește mai și greșește, dar in 27 septembrie alegem primarul, nu facem concurs de bune maniere.

Ca parlamentar de Alba îl susțin total pe primarul Vasile Pușca, împreun cu Ion Dumitrel și toată echipa liberală!

Florin Roman, liderul deputatilor PNL

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC  INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro SRL, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax