Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat de presă: Florin Roman își anunță OFICIAL candidatura în cursa internă PNL pentru Primăria Alba Iulia

Publicat

2020 e un an cu țintă confuză pe scena politica națională. Un an electoral în care siglele de partid și cei din spatele lor își duc lupta pentru a aduna cât mai multe ștampile în chenarul lor de vot, în scenarii parcă separate, ca și cum fiecare ar vrea să facă ceva pentru câte o Românie, neînțelegând că avem doar una.

Din fericire, la nivel local situația este întotdeauna cu totul alta. Cel puțin așa cred eu. Ceea ce politica divide la nivel național, reușește să unească la nivel local.

Mai simplu spus, cred cu tărie că, la firul ierbii, în localitățile în care trăim, nuanțele politice se transformă în alb și negru. Nu mai contează că ești din PSD, USR sau PNL. Atunci când rămâi cu roata blocată într-o groapă, când mergi pe jos sute de metri pentru a lua un autobuz, când te temi să vii seara acasă pe întuneric, când cauți un job mai bun, pur și simplu vrei ca problemele tale să fie rezolvate.

Felul acesta de a privi lucrurile m-a convins să mă regăsesc în această provocare. Cred că PNL, partidul din care fac parte de foarte mulți ani, poate să aducă în fața comunității persoana care să nu țină cont de tirade politice, cu viziunea cea mai consistentă și mai puțin ezitantă pentru viitorul acestui oraș. Cei care mă cunosc știu că nu sunt aici venit pe toboganul vendetelor, nici a momentului, ci sunt un om care se confundă cu angajamentul și perseverența.

Pentru Alba Iulia și albaiulieni, am bătut la mii de uși în București și, aproape de fiecare dată, ușile n-au rămas închise iar problemele au fost rezolvate. Nici un drum spre capitala țării nu a rămas și nu va rămâne fără rezultat.

Și în această competiție internă, de desemnare a candidatului pentru Primăria Alba Iulia vreau să-i ofer orașului, căruia îi datorez tot, oportunitățile pe care le merită.

E foarte posibil ca decizia mea să fie interpretată de, sper eu puțini, drept alibi pentru recentele isprăvi politice de pe plan local. Nu, nu este așa. Nu sunt tipul politicianului care crede că o dată în viață ai o șansa și-mi fac datoria înainte de a urmări ocazia. Respect viziunea oricărui contracandidat, fie din interiorul sau exteriorul partidului.

Am foarte multe argumente pentru a dovedi că nu sunt aici pentru a întoarce jocul de partea partidului din care fac parte, ci pentru a face ceva în folosul orașului. O să aduc în fața albaiulienilor, în următoarea perioadă, câteva dintre lucrurile pe care le-am schimbat în favoarea românilor, din poziția de deputat, în încercarea de a sprijini admininistrația publică și relația ei cu cetățeanul: birou l de acord unic înseamnă reducerea numărului de avize, mai puține drumuri, mai puține cheltuieli și fără întâlniri cu funcționari birocratici! La fel, tot în următoarea perioadă, voi anunța câteva dintre propunerile mele pentru dezvoltarea orașului, fie că vorbim de extinderea zonelor urbane, modernizarea celor existente și legăturile dintre ele sau aspecte ce țin de educație, sănătate și economie.

O să aduc în fața voastră suficiente argumente pentru a arăta că modul de guvernare locală este mai important decât a face politică. Unele le-am expus în spațiul public: necesitatea de a dezvolta un învățământ profesional pentru categoriile de industrii dominante în județ sau proiectul unei zone de dezvoltare economică care să completeze nivelul veniturilor și investițiilor realizate cu fonduri europene. E greu să nu observi ce s-a realizat în ultimii ani la Alba Iulia și e obligatoriu să facem orice pentru a duce mai departe asta. Ceea ce pot garanta, este că viitoarele proiecte semnate de primar trebuie să țină cont de ce își doresc albaiulienii și de prioritățile lor.

Florin Roman, un om de cuvânt!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 02.03.2020 at 13:55

    Parca ai fi Hava ! Si asta gulgutea inainte de alegeri de ziceai ca dupa terminarea mandatului nu mai ramane nimic de facut.Fa un plan de bataie si spune cu subiect si predicat ce-ai vrea sa faci ( ca asta nu-i greu, mai greu e sa faci), sa stie lumea incotro bati.
    Apropos,cand ai de gand sa faci curatenie in fata sediului, ca numai la voi stau frunzele pe langa gard ca furajele in grajd.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax