Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat de presă Horațiu Florea, PNL: Basmele PSD Alba arată delirul în care se află noul PSD

Publicat

”Horațiu Florea, PNL: Basmele PSD Alba arată delirul în care se află noul PSD. Îngrijorat de „palatul împăratului liberal” „regina” PSD Alba lovește năucitor cu bâta în baltă în privința sediului administrativ al CJ Alba.

Pentru a nu mai trăi în basmele PSD este bine să ne aducem aminte următoarele:

1. Noul sediu al Consiliului Județean Alba a fost restaurat  fiind un imobil, monument istoric, care aparținea domeniului public al judetului Alba.

2. Spațiul nu avea funcționalitate administrativă sau culturală, acum are.

3. Consiliul judetean Alba, judetul Alba nu avea un sediu administrativ propriu, vechiul sediu apartinand Ministerului Justitiei – Curtea de Apel Alba.

4.Mandatele domnului Ion Dumitrel înseamnă reabilitarea a peste 800 de km de drum, construirea spectaculoasei Transapuseana, modernizarea Spitalului Județean, construirea polivalentei de la Blaj, realizarea investiției de la Ocna Mureș, reabilitarea Sălii Unirii, a Castelului de la Sâncrai, sprijinirea dotării ISU.

În locul poveștilor de cafenea social democrată stă realitatea ce nu poate fi contestată, județul Alba este pe locul 8 în țară la capitolul economic.

La finalul zilei realitatea învinge oricât de mult ți se spune că vei sta pe jilțul din povești.

PSD Alba prin vocea liderului său, uită ca prin minune investițiile în cultură , sănătate sau educație făcute sub conducerea liberală. Le recomand să compare, utilizând indicatori de performanță, realizările PNL versus cele ale PSD.

Printr-un exercițiu de memorie, vechiul PSD a avut un președinte al CJ Alba. Sigur că cetățenii județului i-au uitat numele și au decis că basmele nu țin loc de performanță. Repet ce am mai spus, noua generație din politica românească ar trebui să valorizeze adevărul și să îl recunoască.

Ceea ce face noul PSD e doar un exercițiu de demagogie spre încântarea celor care apreciază zgomotul. Din punctul meu de vedere acest tip de atitudine ar trebui să înceteze chiar dacă noul președinte al PSD Alba nu știe să facă altfel politică. Și dacă ar ști, nu l-ar lăsa șeful.

Adevărul trebuie știut și e relativ simplu, performanța e sinonimă în județul Alba cu PNL și minciuna cu PSD. Restul sunt basme și noi nu mai suntem la grădiniță…”, a transmis Horațiu Florea într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate