Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă, Ioan Lazăr, ALDE Alba: De unde atâta disperare în tabăra lui Dumitrel!

Publicat

Așa cum suntem obișnuiți în campaniile electorale, artileria grea a PD-L-ului, în frunte cu I. Dumitrel, de această dată flancat de F.Roman și alți foști camarazi ai lui Băsescu și E.Udrea au luat cu asalt orașele și comunele județul Alba.

Cel mai recent asalt a fost asupra Comunei Cricău, aruncând cu grenade ofensive (a se înțelege șantaje și amenințări), cu grenade fumigene (a se înțelege minciuni și promisiuni electorale), dar și cu grenade defensive (blaturi și înțelegeri obscure).

Poate nu toți o știți, dar se vorbește tot mai mult de cea mai mare HOȚIE pentru cricăuani. Omul băgat în față de primarul pedelist din Ighiu, C. Corodeanu pregătește cedarea celui mai important obiectiv turistic din comună (PIATRA CRAIVEI) către Primăria Ighiu! Datorită minciunilor și promisiunilor deșarte, PeNaLiștii pierd teren, ceea ce îi duce la disperare.

Una din redutele pierdute de camarila PNL-istă este comuna Cricău. Cel care se pare că va ieși învingător este economistul FLORIN TODERICIU și echipa sa de consilieri ALDE. Nu vă temeți, primarul comunei Cricău va fi unul de-al vost’! Cu un primar ca FLORIN TODERICIU obiectivele Comunei Cricău nu vor fi înstrăinate NICIODATĂ!

IOAN LAZĂR și echipa de consilieri județeni ALDE vom fi alături de viitorul primar al comunei Cricău, FLORIN TODERICIU și de toate proiectele lansate și asumate!

IOAN LAZĂR

Candidat ALDE la Președinția Consiliului Județean Alba

Comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților- Organizația Județeană Alba, cod mandatar 21200063

Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax