Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă: Lucrările de modernizare a centrului de sănătate din Sebeș, în grafic. A fost înlocuită învelitoarea

Publicat

La începutul lunii martie a fost predat amplasamentul în vederea demarării lucrărilor de reabilitare a centrului de sănătate situat pe strada Mihai Viteazu din Sebeș. Învelitoarea a fost înlocuită, continuă amenajările interioare și exterioare.

Vor fi modernizate nouă cabinete medicale, din care un cabinet stomatologic, șase săli de tratament, din care o sală de vaccinologie.

Investiția se derulează prin intermediul Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș, iar resursa financiară este asigurată din bugetul local.

Durata lucrărilor este de 12 luni, perioadă în care medicii de familie își vor desfășura activitatea în cinci containere dotate cu aer condiționat și apă potabilă, puse la dispoziție de municipalitate, amplasate pe terenul din proximitatea băii populare, cu acces din strada Mihai Viteazu.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax