Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat de presă PNL Alba: Ion Dumitrel și Silviu Vințeler, scrisoare către cetățenii din Ocna Mureș. ”Continuăm să investim”

Publicat

Dragi concetățeni,

Dreptul de a alege și de a fi ales este un drept constituțional, un drept fundamental prevăzut în Constituție. În aceste condiții oferta electorală pentru Primăria Ocna Mureș, Consiliul Local Ocna Mureș, Președintele Consiliului Județan Alba și Consiliul Județean Alba este una foarte bogată în programe și promisiuni, unele realiste, realizabile, altele doar populiste ori de-a dreptul fanteziste.

În curând, dragi concetățeni, veți merge la urne și veți vota, veți alege între o echipă care a confirmat și care a construit în Ocna Mureș mai mult decât toți predecesorii din ultimii 30 de ani, sau alte echipe cu promisiuni fără acoperire reală, cu programe fanteziste, chiar hilare.

Aveți de ales între a merge înainte cu echipa PNL pentru continuarea investițiilor începute în acest oraș (Băile Sărate, școli, infrastructură rutieră, apă, canal etc), sau a merge pe promisiuni fără continuitate în viitorul orașului nostru.

Aveți de ales între a continua atragerea de fonduri în investițiile locale, având deja profesionalismul dovedit de Primarul actual, de Președintele Consiliului Județean Alba, de Consiliul Local și de Consiliul Județean Alba, sau de a alege oameni pentru care atragerea fondurilor nerambursabile nu este punctul lor forte, au dubii majore între a face diferența dintre o stație de epurare a apei și una de tratare a apei, domeniul privat și domeniul public le creează adevărate probleme administrative, organizarea administrativă a orașului (element esențial în abordarea oricăror fonduri nerambursabile) este deja o cerință prea mare pentru capacitatea lor de înțelegere.

Sunt directori care s-au opus cu încrâncenare la obținerea de fonduri europene pentru școal

a unde lucrează. Sunt persoane care au fost două mandate consilieri locali și un mandat consilieri județeni, iar rezultatele activității lor pentru orașul nostru, pentru locuitorii din Ocna Mureș, este un mare zero, e ca și cum nu ar fi existat.

Dragi ocnamureșeni, decizia vă aparține. Silviu Vințeler și PNL Ocna Mureș, Ion Dumitrel și echipa de consilieri județeni PNL vin în fața dumneavoastră cu realizările lor din ultimii ani, cu promisiunile de acum 4 ani și îndeplinite, cu proiecte și programe ancorate în realitate ce au garanția că vor fi onorate în următorii 4 ani.

Votul dumneavoastră pentru Silviu Vințeler și PNL Ocna Mureș, Ion Dumitrel și echipa de consilieri județeni PNL este cea mai sigură garanție că noi toți, împreună, PNL și locuitorii orașului Ocna Mureș, vom continua dezvoltarea orașului nostru.

Foarte puțini oameni au avut încrederea că declinul orașului nostru ar putea fi oprit. Acum însă, vedem cum oamenii au din nou încredere că Ocna Mureș își poate recâștiga renumele de odinioară.

Putem merge mai departe doar dacă învățăm să trăim într-o comunitate, luptând, muncind pentru viitorul nostru comun. Să nu lăsăm ca trecutul să ne întristeze, ci să privim înainte și să vedem realitatea, că Ocna Mureș și Băile Sărate prind din nou viață.

Votați Silviu Vințeler primar și PNL lista pentru Consiliul Local Ocna Mureș!

Votați Ion Dumitrel președinte Consiliului Județean Alba și lista PNL pentru Consiliul Județean Alba!

Împreună continuăm să investim în Ocna Mureș!

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax