Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat de presă PNL Alba Iulia: Mircea Trifu, acest „Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu!” al politicii albaiuliene

pnl alba iulia, sediu pnl alba iulia

Publicat

”Nu puțini sunt cei care au auzit de așa-zisul independent Mircea Trifu. Sigur că mulți asociază numele cu afișele care anunță venirea circului în oraș și, pe bună dreptate, îl caută în distribuția spectacolelor de acest gen. Unii îl știu de pesedist, alții pot să bage mâna în foc că e userist, dar la sfârșitul zilei cu toții realizăm că e de toate și niciuna.

trifu

Totuși, de partea cu circul toată lumea e convinsă pentru că, se pare, consilierul Trifu are aplecare spre această zonă, iar asta se vede în fiecare ședință de Consiliu Local, când acesta vorbește mult fără a spune nimic, singura substanță a discursului său fiind atacurile la majoritatea PNL și la primarul Mircea Hava, momente la care se asigură întotdeauna că are 2, 3 prieteni în galerie. Toate acestea au o explicație simplă: surpriza pe care chiar el a avut-o când a ajuns consilier local l-a pus în situația să livreze ceva comunității. Nepregătit fiind, și atunci și acum, nu reușește să se desprindă de logica de campanie electorală și să propună altceva decât proiecte de hotărâre prost scrise de alții pentru el, vorbe goale și foarte multă gargară, dar acest lucru nu mai e o surpriză pentru nimeni.

Ce ne surprinde este poziționarea foarte diversă pe care Trifu o abordează în funcție de interesul pur personal și de moment. 

Astfel, dacă până mai ieri, considera că USR este doar o „proptă a PNL”, acuzându-i că duc oamenii la mitinguri cu autocare pe care le parchează neregulamentar, astăzi, după rezultatul bun obținut de Alianța 2020 la europarlamentare, s-ar cocoța puțin pe valul procentelor USR+ și aproape că se autoinvită în partid, deși nimeni nu-l cheamă, nimeni nu-l întreabă și nimeni nu-l dorește acolo. 

trifu 2

Saltul spre USR+ vine după o perioadă în care Trifu a făcut casă bună cu PSD în Consiliul Local, „independentul” erijându-se chiar într-un soi de lider de opinie al pesediștilor sau cel puțin purtător de cuvânt. Văzând că nici de aici nu vine vreo  invitație de a îngroșa rândurile tot mai subțiri ale PSD Alba Iulia, Mircea Trifu a lăsat-o mai moale cu laudele la adresa guvernului Dăncilă și cu rolul de avocat al măsurilor luate de Dragnea & Co. 

Încercând să-și panseze imaginea de independent și văzând că dăruirea față de pesediști nu i-a adus un carnet de partid, la europarlamentare a schimbat macazul pentru a susține un candidat independent, pe George Simion. Bănuim că nici din partea acestuia nu a venit vreo solicitare în acest sens, dar de!, nebăgat în seamă de socialiștii aflați în picaj, trebuia să își aleagă o nouă umbrelă. 

Astăzi, după ce candidatul pe care l-a susținut n-a ajuns nicăieri, se visează userist, mâine îl vom vedea fan Ponta sau, de ce nu, chiar simpatizant Kelemen Hunor. 

trifu 4

În activitatea lui Trifu rămâne, însă o singură constantă, atitudinea împotriva proiectelor constructive, a performanței dovedite și a administrației realizate cu profesionalism în ultimii 23 de ani. A, da! Și circul, să nu uităm de circ. 

Așadar, în 2020, independentul pesedist, vă va spune și dumneavoastră, cum a spus-o aproape tuturor partidelor de pe scena politică, „Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu!”. ”

Semnat: biroul de presă al PNL Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 06.06.2019 at 19:16

    Cei ma, va venit apa la moara ? Daca ar fi trecut la PNL acum era ca Bogdan de la Ocna Mures. Oricum trebuie sa va aparati si voi de tantari. Poate odata va deveni armasarul altora si atunci sa va tineti. Nu de aia, dar acum sporovaiti, ca ceea ce trebuie facut inca este o nebuloasa pentru voi. Da doamne sa ma insel.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate