Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat de presă PNL Alba: Trei liberali din Alba conduc alegerile prezidențiale, europarlamentare și locale pentru PNL

Publicat

PNL Alba transmite într-un comunicat de presă că ”PNL i-a desemnat ieri pe cei trei lideri liberali care vor conduce la nivel național campaniile din acest an ale partidului.

Toți sunt liberali cu origini în Alba, cea mai performantă organizație PNL din România.

Dan Motreanu, europarlamentar și în prezent, președintele PNL Giurgiu, plecat din rândul PNL Alba este cel care va coordona campania pentru alegerile prezidențiale, din luna septembrie.

Dan Motreanu este cel care s-a ocupat și de ambele campanii prezidențiale pentru Klaus Johannis.

Responsabilul național pentru alegerile europarlamentare este tot un lider liberal cu origini în Alba, mai exact din Ocna Mureș, Rareș Bogdan.

Cei doi europarlamentari deschid și lista de europarlamentari din partea PNL.

Alegerile locale vor fi coordonate la nivel național de un alt liberal din Alba, deputatul Florin Roman. Având în vedere ca PNL Alba l-a impus pe Mircea Hava, ca al treilea europarlamentar din Alba, se poate spune ca este cel mai bun moment pentru PNL Alba, organizație ce da oamenii ce decid practic totul și în cele trei campanii electorale!”, au transmis reprezentații PNL Alba într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Codru

    marți, 26.03.2024 at 18:37

    au ocazia sa se faca de kakao cu precizarea ca Iohanis a fost susținut de cine trebuie din ce se spune la știri Coldea serbicii si de nemti

  2. pilu

    marți, 26.03.2024 at 19:52

    Am văzut ce fel de campanie a condus Motreanu, că Johannis s-a făcut de râs în faţa lui Ponta la acea emisiune, de la primul mandat. Şi ca eşecul să nu se mai repete, au anulat orice dispută faţă-n faţă. Şi dacă tăcea tot timpul, nu conta, că hotărârea era luată în altă parte, cum v-a fi şi acum. Iar despre campania dusă de aşazişii conjudeţeni, seamănă cu condusul unei maşini fără motor pe pantă-n jos.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax