Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat de presă: PNL e singurul partid care poate promova o Românie sigură și demnă în Europa

Publicat

Hava - Dumitrel_2

Alegerile din 26 mai sunt deosebit de importante atât pentru România cât și pentru Uniunea Europeană. Următorul mandat al Parlamentului European este cel în care se vor pune bazele unei noi Uniuni Europene,în care se vor lua în calcul schimbări majore, precum Brexit-ul, care îi va influența mult și pe români.

De aceea, este important să trimitem la Bruxelles oameni competenți, care înțeleg realitățile europene, dar și pe cele românești, oameni cu experiență, care au performat în comunitățile lor.

PNL are o echipă de profesioniști pentru Parlamentul European. Sunt oameni, ca Mircea Hava, care a realizat multe pentru comunitatea locală pe care o administrează și care a arătat că fondurile europene sunt șansa sigură a României de a se dezvolta armonios și de a reduce diferențele care încă o mai despart de multe dintre țările din UE. Mircea Hava cunoaște problemele locale, dar și pe cele de funcționare a “birocrației europene”, are soluții și le poate promova la nivelul Parlamentului European pentru că face parte din echipa PPE, cel mai mare grup politic european. Prin experiența sa, el poate avea o imagine clară asupra nevoilor reale ale orașelor și comunelor, mai ales că știe că un buget european viabil trebuie să se bazeze pe nevoile locale ale oamenilor din Uniunea Europeană, nu pe lozincile unor lideri de la televizor.

Avem șansa, în 26 mai, să începem să reclădim mediul politic din România și din Europa. Votând profesioniști, precum echipa PNL, dăm un semnal clar Europei că românii nu susțin populisme și nu sunt anti-europeni, așa cum vor unii să se creadă despre noi. Dăm un semnal clar că suntem alături de cea mai puternică echipă din Europa – Partidul Popular European – și nu alături de partide izolate politic la nivel european, sau alături de aventurieri gălăgioși, ca cei care au scos Marea Britanie din UE și acum nu știu cum să îndrepte această greșeală.

În al doilea rând, în 26 mai, participând la referendumul pe tema justiției și votând DA la cele două întrebări, dăm un semnal clar, tuturor, că românii își doresc o Românie europeană, o Românie justă, dreaptă, o societate curată în care cinstea, munca și respectul să fie cărămizile pe care se clădește totul! O Românie sigură și demnă în Europa, pentru că cu cât UE este mai puternică, cu atât și România ete mai puternică.

Drumurile reparate, alimentările cu apă și canalizările realizate, restaurarea monumentelor, susținerea vieții culturale, susținerea tradițiilor locale, reabilitările de școli și spitale nu sunt promisiuni. Sunt lucruri reale, pe care noi, cei din PNL, le-am realizat, utilizând, în mare parte, bani europeni.

Noi, cei din PNL, am pus comunitățile locale din România pe primul loc. Acum, vrem să ducem această modalitate de lucru și la nivel european. Împreună, putem face nu doar o Românie mai bună, ci și o Uniune Europeană mai bună, mai simplă și mai apropiată de români

Ion Dumitrel.

Material publicat la comanda PNL, cod mandatar financiar: 41190007. Executat de Independent SRL, editor Alba24.ro.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comments

 1. Geo

  joi, 23.05.2019 la 13:28

  Eu personal cred ca USR poate mai bine decat PNL

 2. pilu

  joi, 23.05.2019 la 16:44

  Care-i echipa de profesionisti si in ce ? Cand il auzi pe Stalin spunand ca ducem Alba in Europa te intrebi daca asta s-a sculat acum dintr-un somn adanc ?
  Pai ma inginere, Romania este in Europa, cum iti place tie sa spui si implicit si Alba Iulia. Si tot inginereste, daca a=b si b=c implcit si a=c.Dar tu ai decoperit asta la multi ani distanta de la terminarea facultatii. Pentru tine se pare ca asta e starea de normalitate. Si vrei sa o duci in PE. Bravo,ma !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

PERCHEZIȚII la primăria Șibot. Polițiștii au descins în biroul primarului și la un serviciu al instituției

Publicat

Polițiștii din Alba au percheziționat luni dimineață (24 iunie) primăria Șibot. Potrivit unor surse din cadrul IPJ Alba, ar fi fost vizat biroul primarului și un serviciu al instituției. Ar fi vorba despre serviciul de taxe și impozite locale. Polițiștii nu au făcut deocamdată precizări legate de motivele percheziției. Contactați telefonic de către Alba24, o […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Sălile de nunți, barurile, restaurantele, luate în colimator de inspectorii DSVSA Alba. Controale la alimentația publică

Publicat

dsvsa

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) va crește numărul controalelor în zonele în care, pe timp de vară, există o afluență mare de persoane, inclusiv turiști, și în care crește, astfel, rulajul de marfă. Scopul verificărilor vizează respectarea măsurilor care trebuie luate pentru protejarea sănătății consumatorilor și implicit pentru prevenirea apariției unor episoade […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Razie a jandarmilor din Alba Iulia, pe șoseaua de centură. Amenzi și sfaturi pentru fetele aflate la ”lucru”

Publicat

g

Razie a jandarmilor pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Patru femei cu vârste cuprinse între 24 şi 39 de ani au fost surprinse ”la treabă”. Potrivit jandarmilor, cele patru femei încercau să acosteze persoane de sex bărbătesc în vederea practicării de raporturi sexuale, pentru a obţine foloase materiale. Jandarmii le-au explicat consecinţele legale […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarmii, solicitați pentru aplanarea unui conflict iscat între mamă și fiică, la Alba Iulia

Publicat

actiune politie

Concubinul unei femei din Alba Iulia a solicitat sâmbătă intervenția forțelor de ordine pentru a calma disputa iscată între aceasta și fiica ei.  Cum s-a încheiat o discuție mai aprinsă între o mamă și fiica acesteia? Prin intervenția jandarmilor. S-a întâmplat sâmbătă în jurul orei 14:00, în Alba Iulia când cele două femei nu au […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate